úterý 27. dubna 2021

#Recenze - Body peeling s olejem a solí z Mrtvého moře - Balea

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý, a vítám  Tě u dnešní recenze na TĚLOVÝ PEELING BALEA S OLEJEM A SOLÍ Z MRTVÉHO MOŘE, který jsem si koupila tady v Třebíči. 

Pořídila jsem si ho spíše tak až náhodně s tím, že jsem nějaké povědomí o něm měla, ale hlavně jsem ho chtěla vyzkoušet a nějaký peeling jsem tady potřebovala. 

V týdnu poté, co jsem si ho pořídila jsem slyšela pochvalné recenze od Marti z jejího YTB kanálu. 


Jen chci ještě jednou zmínit, že tento tělový peeling mám u M. v Třebíči, kam pravidelně jezdím, kdež to peeling Isana Brazil mám doma na Letné, proto mám momentálně rozpoužívané dva, ve dvou domácnostech...: D. 


Peeling je to opravdu moc fajn, zrníčka jsou taková až větší, dalo by se říci i hrubší, ale dobře se rozpouští a olejová složka parádně zjemní a vyživí pokožku.

Tento peeling jsem ostatně, jako vždy zkoušela použít i na obličej, kdy jsem díky tomu zjistila, že je skutečně slaný, ale na pleti argresivní a pro mou pokožku nevhodný, čili ho používám primárně na tělo, kde je SKVĚLÝ. 


Příjemná vůně soli z Mrtvého moře dodá takové ten wellnes pocit. Pokožku obrousí, zbaví nežádoucích suchých míst a dostatečné zastoupení oleje ji vyživí a vyhladí. Jen pozor, produkt je trochu "tekutější", kdy při nabírání nejvíce vytéká olej a složky jsou tak trochu oddělené, proto je lepší peeling řádně promíchat a nabrat ideální poměr. 


Barva je bílá, matná, kristalky větší - hrubší, se skvělou abrazivní schopností. Dobře se na pokožce rozpouští a olej ji vyživí a zjemní. Příjemná wellnes-spa vůně mi velmi vyhovuje.

Možná bych byla opatrnější pro jemnou až citlivou pokožku, kdy bych nejprve vyzkoušela lokálně, mě se žádné začervenání či alergie nedostavila, ale jak jsem již zmiňovala, peeling mi přijde trochu "agresivní". 


Produkt je to veganský, v krásném balení kde je  ho 300g a vyšel mě na necelých 100,- Kč, což je běžná drogérková cena privátek. Takže za mne skvěle dostupný a příjemný. Naprosto chápu, že Marťa ho tolik vychvalovala a vrací se k němu opakovaně. 


Ještě u balení zmínim další plus, kterým je hliníkový obal, kterým je peeling zapečetěný a máte jistotu, že produkt není vyzkoušený. Tyto balení - obaly velmi oceňuji a rozhodně jim dávám přednost. 


Za mne velká spokojenost. Rozhodně bych si ho pořídila znovu a ráda. Jen mi přijde, že kristalky by skutečně mohly být krapet jemnější - menší, protože díky tomu i více mizí.

Peeling používám vždy dle potřeby, ale min. 2x až 3x v týdnu. 



A co ty říkáš na tento produkt, znáš ho? Používáš tělové peelingy, případně který je ten Tvůj oblíbený? Budu moc ráda za nové tipy. 
Děkuji za pozornost a přízeň, kterou jsi věnovala mému blogu a tomuto příspěvku, která mne velmi těší a vážím si ji. 

Každá reakce a zpětná vazba je pro mne důležitá. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



8 komentářů:

  1. Mám ráda tyhle drsnější peelingy. A taky se mi líbí, když jsou produkty jakýmkoliv způsobem zapečetěny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to mohu jen a jen doporučit tento produkt, budeš jistě spokojená. ☺

      Vymazat
  2. Já peelingu používám hodně málo a v podstatě jen na obličej. Třeba si - inspirována články na blozích :D - časem nějaký tělový taky pořídím.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj ráda se nechávám inspirovat a testuji, co se dá prakticky. Třeba vím, že ráda používáš Yves Rocher, ty mívaly super tělové - sprchové peelingy. Doporučuji třeba nějakou prima limitku. Pěkný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahojky,
    peeling poznám, párkrát som ho už mala a je fajn, nemusím sa po ňom ani krémovať :-)
    Pekné dni, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moje milá, ano je velmi slušně olejový a výživný, což je naprosto super. ☺☺ Krásný slunný den přeji. ♥

      Vymazat
  4. Tak tento vyzerá skvelo! Ja mám teraz doma kávové peelingy od značky Baby boom, ktoré sú super, len cena je trochu vyššia, čo sa mi hlavne teraz na leto moc neoplatí, keďže peelingy používam veľmi často, skoro vždy po holení nôh, ktoré si cez leto holím asi každý tretí deň. Skvelá recenzia, celkom si ma na tento produkt navnadila. Určite ho vyskúšam.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tak tuto značku neznám, ráda se kouknu. ☺ Děkuji za tip. Jinak nyní jsem začala používat jednou týdně samoopalovák, takže peeling je doslova nezbytnost, jak říkáš. Prima slunný den přeji. ♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...