neděle 18. července 2021

The Ordinary - Suspension Of Vitamin C 23% Sérum Proti Stárnutí

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli,  a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, u dnešní recenze a jeden ze dvou mých produktů značky THE ORDINARY, která je jednak velmi populární, ale také je relativně nově na e-shopu Sephory, kde jsem si i já produkt pořídila. 


Vybírala jsem celkem pečlivě, dle recenzí a různých doporučení. Věděla jsem, že chci a také má pleť potřebuje něco proti vráskám a projasnit pleť. 

Nakonec jsem vybrala, jako druhý produkt toto SUSPENSION OF VITAMIN C 23% SÉRUM PROTI STÁRNUTÍ. 

Toto sérum mě vyšlo na 170,- Kč, kdy balení - tubička obsahuje 30 ml produktu a na e-shopu Sephory je stále dostupný on-line, takže můžeš mrknout. 


Oficiální popis:

Tento veganský vzorec obsahuje 23% čisté kyseliny L-askorbové, která je velmi stabilní, protože neobsahuje vodu v kombinaci s vitamínem C viditelně vyhlazuje povrch pokožky.



Jedná se o sérum, nebo spíš takový lehký, středně nebo spíše méně hutný krém bílé barvy. Přijde mi, jako by byl až abrazivní, jako by obsahoval malé částečky, jako u jemného peelingu, ale to je právě zastoupení vysokoprocentního vitamínu C = (rozmělněné kapsle, co jsem se dočetla). 

Jen zmíním, že produkt nepoužívám každý den, opravdu si ho jednak dávkuji, dle potřeby, protože je vysokokoncentrovaný a to, jak jsem zjistila, není pro mou pleť na denní používání. 


S touto recenzí jsem skutečně čekala, dala jsem si takřka na čas, jak se tak říká. Produkt jsem zkoušela, testovala a zjišťovala = pozorovala reakce mé pleti a ideální dávkování / používání. 



Jak jsem psala, krém má bílou barvu a konzistenci lehčího krému = séra. 

Používám cca max. 3x do týdne, spíš 2x vždy na noc, po důkladném vyčištění pleti. 

Nebo si ho nanesu ráno, např. v den, kdy jsem doma, vím, že se nebudu líčit a pleť nebude ničím "zatížená". 


S produktem jsem velmi spokojená, jelikož skutečně sleduji a je viditelné projasnění mé pleti. Jako by se vyloupla ze své šedi a je svěžejší, jemnější a znatelně projasněná a hladší. 

Jen pozor na oblast okolo očí a různé nedokonalosti na pleti, protože tam může sérum způsobit lehké zarudnutí, poštipkávání až štípání a možné lokální vysušení. Alespoň tedy tak reagovala má pleť. 


Po nanesení jako večerní péče, jin nic jiného nepoužívám, nechávám působit klasicky přes celou noc, ráno přistoupím k běžnému čištění a dále pokračuji dle potřeby, dle zvyku. 


Již cca po čtvrtém použití jsem zaregistrovala změnu na své pleti a to bylo právě POTŘEBNÉ PROJASNĚNÍ. Které je naprosto super!! 

Jsem velmi, ale velmi spokojená s tímto sérem a mohu ho za sebe VŘELE DOPORUČIT. 

Rozhodně se chystám pořídit i další produkty této značky. Určitě stojí za povšimnutí a investici, která je dle výkonu a přidané hodnotě skutečně až "směšná".

A co Ty říkáš na to, že značka The Ordinary je k dostání již u nás? Objednala jsi si něco, nebo máš již své favority?? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.




6 komentářů:

  1. Zdravím Eri a přeji hezkou neděli. Něco takového bych potřebovala. Děkuji za recenzi. Mám ale citlivou pleť a tak nevím; zda by mi to udělalo dobře. Pokusím se sehnat nějaký vzoreček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, klidně Ti trochu séra a ráda oddělím ze svého balení, do nějakého vhodného, uzavíratelného balení - nádobky. Není problém, klidně i pošlu. Domluvíme se po mailu - hmm. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    já jsem od této značky měla jen jedno sérum na vlasy. Ráda bych to vyzkoušela více, ale musím nejdříve trochu spotřebovat domácí zásoby:-) Tvoje sérum mě rozhodně zaujalo a dost mi připomíná jedno od Kiehlsu. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak sérum se silným vitaminem C a exfiliačním účinkem je parádní, jen je velmi silné, alespon na mou plet. Co ted nyní ještě testuji je booster a amino..... Což jsou zase jiné produkty, ale vyhovují mi skvěle, navíc se dají společně kombinovat. Krásné dny moje milá ☺♥.

      Vymazat
  3. Ja produkty od The Ordinary skúšam rada a sama mám doma niekoľko :) Tiež som pozerala na nejaké céčko od nich (možno aj práve na toto), no nakoniec som si kúpila klasické od Balei, avšak vyzerá a znie super, tak možno sa potom zamerám aj na toto :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím, co jsem měla možnost vyzkoušet od této značky, tak velká spokojenost, jen produkty jsou skutečně velmi "efektivně" působící a musí se opatrně, než si plet zvykne. tento exfoliant s vitaminem C je parádní, ale opět mi trvalo, než jsem našla vhodné dávkování a nanášení. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...