pondělí 31. ledna 2022

#MiniRecenze Mix No. XXVll.


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pondělní večer, a vítám tě v pokračování série mých recenzí. Dnes tady jako první produkt mám TĚLOVÝ SPRCHOVÝ PEELING - YVES ROCHER s báječnou a podmanivou vůní PEČENÉ JABLKO. 
Tento peeling jsem dostala od milé Olí, kterou tímto domů na mateřskou moc zdravím a děkuji ji za báječný produkt. Vím, že YR umí sprchové gely, peelingy, vždy jsem je měla ráda, zvláště pak v jejich speciálních limitovaných edicí, kdy jsou obaly a vůně promyšlené do detailu. 
Sladká vůně, pečených jablek, dle popisu je vážně skvělá. Podmanivá, celkem výrazná, sladká a lehce kořeněná. Ta vůně mne upřímně řečeno dostala. Ideální pro toto zimní období, i proto jsem si jej tak trochu šetřila právě na zimu, i když ho mám doma již od jara. 
Cenově to už taková sláva nebude, za produkt který má 150ml zaplatit okolo 200-300,- Kč, nevím, nákup bych asi zvážila. 

Každopádně zpět k samotnému produktu, kdy i gelová, středně hutná konzistence je zabarvená do takové až rezavé barvy. Gel obsahuje abrazivní částečky - zrníčka, která jsou středně hrubá, dobře obrousí, odstraní suchá místa na těle, extra příjemný je na masáž chodidel, kterou si jím dopřávám pravidelně a je to asi má nejčastější součást takového malého wellnesu, který si doma dělám tak 2x týdně. Maska, peeling, vana, pěna, koupelová sůl. apod...

Zde je detailnější záběr gelu. Abrazivní částečky dobře udělají svou službu, pěkně se při mechanické aplikaci rozpouští a pokožku zanechají hladkou. Malinkato bych řekla, že vysušuje pokožku, ale nedráždí ji, ani pleť obličeje, kde jsem samozřejmě peeling zkoušela. Takže bych si troufla z vlastní zkušenosti tvrdit, že je vhodný i pro citlivou pokožku. 
Za mne moc vydařený produkt, s naprosto fantastickou - podmanivou - sladkou vůní pečeného jablka. 
Tesco - šetrnné odličovací mléko na doporučení mé milé sledovatelky Martičky, jsem si pořídila vlastně záhy, co mi o něm napsala. Podělila se se mnou o její zkušenost a vychválila ho. Nelenila jsem a v Tescu v Máji na Národní třídě, někdy koncem léta jsem si ho pořídila. 

Tento RŮŽOVÝ SKVOST a to doslova je privátka Tesca, čemuž se ani příliš nechce věřit. Balení je pudrově - starorůžové a mne připomíná produkty pro kojence Ponds, které si vybavuji z devadesátých let, kdy byla moje neteř malá. 
Balení je pěkné, praktické, ukrývá se v něm 200ml mléka, které má jemnou, nemastnou a voňavě čisto - čistou vůni. Stojí neuvěřitelných 50-60 Kč. 
Jedná se tedy o odličovací a čistící pleťové mléko, které je vhodné i pro citlivou pleť. Což mohu naprosto potvrdit. Nevím jak, nebo čím, ale prakticky BEZEZBYTKU odlíčí mou řasenku vč. stínů. Používám ždy kombinaci klasické verze a doplním ji voděodolnou. 

Mléko klasicky nanesu na vatový tampónek a prakticky PÁR TAHY mám líčení dole. Žádné dloužé a složité "šmrdlání" a odličování. Wau, z toho jsem si sedla na zadek, nic tak dobrého jsem nečekala. 


K pokožce je jemný, nedráždivý, nemastný, zanechá ji čistou a hladkou. Tak příjemné a HLAVNĚ NAPROSTO PLNĚ FUNKČNÍ odličování jsem dlouho nezažila a hlavně u produktu za padesát korun nečekala. 

Hold Martička ví, co mi doporučit. Sama velmi ráda zkouší kosmetiku a její velkou "vášní" jsou parfémy. 


Řekla bych, že pleťové mléko má běžné složení, jen možná výtažek ze zeleného čaje může mít blahodárnější účinek na zklidnění pokožky, ale to spíš usuzuji z toho, že se sáčky od čaje doporučují na otoky očí.


Za mne je toto RŮŽOVÉ PLETOVÉ MLÉKO naprostou MUST HAVE. Zakončím to asi tím, že již na první odlíčení mi krásně sundal oční make-up vč. voděodolné řasenky, rtěnky - matné - dlouhodržící, s klasickým make-upem na tvři si poradil doslova hladce. Ihned, jakmile se dostanu znovudo Prahy (momentálně jsme v Třebíči), poběžím do nejbližšího Tesca a jdu vykoupit zásoby tohoto RŮŽOVÉHO ODLIČOVACÍHO SKVOSTU. 

Takže oba zmíněné produkty jsou SKVĚLÉ A PROTO TATO POZITIVNÍ DVOJ - RECENZE. 


Dalo by se říct, že tyto dva produkty se rozhodně, rozhodně mohou považovat za mé VELKÉ OBLÍBENCE. 

No a jaké odličování preferuješ Ty? Mléko, micelárky, čistící gely či pěny?? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eriko, já na odličování střídám micelárku a pleťové mléko, na čistící pěny a gely si moc nepotrpím. Já jsem měla od YR peeling Půlnoční ovoce z loňské limitky (kupovala jsem ho ale až po Vánocích ve výprodeji - to vyšel levnější ;-)) a taky byl fajn. A máma má doma krém na ruce z té jablečné řady - voní zajímavě, na mne až možná moc sladce.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, právě jsem čistící gel od YR dopotřebovala, byl moc fajn, ale nepoužívám na odličování. No a chci si v Tescu pořídit i jejich micelarku, která mne o víkendu zaujala, protože mléko je vážně skvělé. Pěkný den přeji. 😊

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, mě osobně gel nebo pěna neodlíčí, takže bezprostředně musím začít na oči dvoufázákem, na pleť micelárkou, pak pokračuji gelem či pěnou dle toho, co mám zrovna doma a občas i tak se mi stane, že ta pleť není vyčištěná úplně dokonale. Minulý rok jsem jela v pěnách a od prosince najela na gely, se spotřebou jakou mám jsou gely možná rozumnější, ale už tu mám z Glanc boxu zasejc pěnu, tak třeba jim zase propadnu, kdo ví :-D

    Pečené jablko od Yvesu mě teda vůbec nevoněla, spíš je to taková ciderová vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, ☺♥, já se taky odličuji produkty určené na oči, ale toto mléko PŘEKVAPILO NA CELÉ ČÁŘE, zítra se chci jít podívat po jejich micelárce, kterou jsem v neděli zahlédla U ANděla. Gely - pěny používám na denní bázi pro svou ranní rutinu, večer jimi spíš dočišťuji, ale když je mám nově a testuji, tak zkouším, jak fungují. Já vůní jídelní - mám prostě ráda, jak ve voscích, tak i třebas v kosmetice. Nově jsem si oblíbila perníčkový body sprej. Měj krásné dny. ☺♥

      Vymazat
  3. Mám ráda meruňkový peeling z YR. Tenhle neznám a vypadá ale lákavě. Obaly mají všechny moc líbivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, tak ten peeling s vůní meruňky asi neznám, ale co se týká struktury a hrubosti vč. velikosti zrníček mívají je hodně podobné a velmi POVEDENÉ. Zítra chci omrknout v Quadriu. Pa a prima dny, snad pohodovější nežli min. týden. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...