neděle 10. dubna 2022

#MiniRecenze Mix No. XXXlV. = my care

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, bez alergické reakci na pyl 🙄🙃, která tak trochu přepadla mě. Jinak Te vítám u dnešního článku s malou recenzí dvou super produktů. 



Tuto sůl do koupele Bloombee BATH SHOT Slovenské produkce jsem dostala od skvělé Hani za jejího blogu. 


Z této soli jsem si doslova sedla na zadek a to přímo do nádherně barevné = duhové vody. Kam se hrabou balistiky od Lushe. Páni, toto je vážně něco úžasného, báječného, co si rozhodně musím objednat a vám to chci doporučit. 

Pokud holdujete v zimě koupelím, tak jako já a máte na to "prostředky" - prostory - myslím tím vybavení, vanu, tak rozhodně koukněte na tyto soli, balistiky. 


Dostala jsem variantu, nebo provedení UNICORN DUST a je to vážně neskutečně překrásná duhová voda, která z této soli vznikne. Sáček obsahuje 250 g a vystačil mi na 4 plné vany a to jsem jím nešetřila. Krásně obarví vodu, barvičky vydrží mít sytou barvu po celou dobu koupeli a co je nejvíc. Na to, jak pigmentovaná voda vznikne, nezanechává žádné mapy ani stopy na povrchu. Čili žádné složité a zdlouhavé drhnutí a čištění vany. Což je naprosto paráda. 

Hani, to je naprosto úžasný, úžasný dárek, které jsem od Tebe dostala, ještě jednou moc děkuji! Jdu objednávat. 


Druhým kouskem, který tady mám je   TĚLOVÉ MLÉKO DOUGLAS, které jsem si pořídila v akci před Vánocemi na doporučení slečny asistentky. 


Líbí se mi jednak balení, které je jednoduché, pumpička plně funkční a velmi praktická. Lahvička obsahuje 200 ml produktu a cena se pohybuje okolo 259,- Kč, kdy já jsem jej pořídila za polovinu. 


Hydratační tělové mléko od Douglas Essential  má bílou barvu, je středně hutné konzistence. Má jemnější, středně květinovou vůni, která je příjemná a nevtíravá. Obsahuje přísady, jako je bambucké máslo a jojobový olej -  což jsou bohaté účinné látky, které pokožku vyživují a chrání. 


Příjemná textura tělového mléka je absorbována bez zanechání mastných zbytků, čili rychle a snadno se nanáší a vstřebává do pokožky, kterou zanechá příjemně jemnou, hebkou a hydratovanou. Přesně to, co já od tělového mléka očekávám. 



Toto Hydratační tělové mléko od Douglas Essential je MOC FAJN PRODUKTEM, na který se rozhodně ve slevách podívejte, nebo nejen na něj. Celkově produkty privátní značky Douglas mi vyhovují. 


Toť mé doporučení, co e týká péče o tělo, nebo spíš produktů, které přispějí, alespoň tedy u mne k takové relaxační domácí pohodě. 


Znáš nějaký produkt, používáš soli či jiné přísady do koupele? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



5 komentářů:

  1. Eriko, já neznám ani jeden produkt. Značku Douglas znám sice podle jména, ale nic jsem od nich neměla. A o značce Bloombee jsem ani neslyšela. Ostatně já se v 99 % případů jen sprchuju, takže produkty do vany v podstatě nepoužívám a nemám o nich přehled.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, Douglas skincare mohu vřele doporučit:).
      Přeji krásný den.

      Vymazat
  2. Eriko, já neznám ani jeden produkt. Značku Douglas znám sice podle jména, ale nic jsem od nich neměla. A o značce Bloombee jsem ani neslyšela. Ostatně já se v 99 % případů jen sprchuju, takže produkty do vany v podstatě nepoužívám a nemám o nich přehled.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, oba produkty zní moc lákavě, já mám ráda pěny Avon a Balea a soli Kneipp nebo Isana a od Baley pak koupelové perly s vanilkou a orchidejí. Na bomby si moc nepotrpím kvůli jejich vysoké ceně, ačkoliv si dávám vanu tak jednou za měsíc spíš za dva.

    OdpovědětVymazat
  4. Tato Sůl do koupele je vážně báječná. Kam se hrabe Lush. Musím jen a jen doporučit. 💪👍

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...