pondělí 4. července 2022

#Recenze - YR - dotek Maroka

AHOJ,AHOJ,
přeji krásné a pohodové pondělí, zároveň Tě moc vítám u dnešní recenze. Poslední rok mám celkem pravidelně produkty Yves Rocher k dispozici, jee to zní divně, prostě jsem je většinou dostala dárkem, vyhrála v soutěži a něco málo si i pořídila. Dřív jsem je používala mnohem častěji, dokonce jsem chodila do jejich salonu na kosmetické ošetření, kde jsem byla spokojená. Jsem ráda, že opět - zvláště pak tyto dva Marocké poklady mám. 

Marocký arganový olej je hlavní složkou těchto dvou produktů, které jsem si velmi oblíbila. Sice jsou to miniaturky, ale mám již druhé balení od každého, jelikož jsem set dostala hned 2x. ♥

Krásné balení, opravdu se mi líbí, je možná na někoho přezdobené, ale mě se kombinace zlaté a hnědé velmi líbí, působí na mne takovým až luxusním dojmem. Balení tedy obsahuje 50 ml produktu, což se může zdát málo, ale věřte že tomu  tak není. 
Sprchový gel je koncentrovaný, takže ho stačí nanést skutečně malinkaté množství, aby jste se dobře umyli, namydlili a nechali se hýčkat až omamně - krásnou vůní. Vůně mi vážně připomíná lázně - Hmman, které znám z dovolené např. z Turecka. 

Čili, vůně překrásná, hřejivá, sladce/teplá, s lehkým nádechem koření. Ovšem, vůně není nijak vlezlá, dráždivá a nepůsobí lacině či převoněným dojmem. To se mi líbí velmi a spolu se super vlastnostmi mě produkt přesvědčil, který je v běžné - stálé nabídce, že bych si jej výhledově pořídila v plném balení. Nebo dokonce i jako dárek bych jej volila. 

Sprcháč krásně pění, nevysušuje pokožku, nijak ji nedráždí, umyje. Prostě dělá, co má, co slibuje a ještě ke všemu mi neskutečně příjemně voní, že jsem moc ráda za dvoje balení, které mám. Jedno téměř dopotřebované tady v Praze a druhý set jsem si vzala s sebou do Třebíče, kde jsem pro recenzi vytvořila fotky, ale jejímu sepsání se dostala až o týden později v Praze o víkendu. 

Tedy sprchový gel ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT. Skvělý produkt, úžasná vůně a moc prima "mycí" vlastnosti. ♥


Popis produktu ze stánek YR:
Argan a růže
Tyto ingredience, které jsou ekologicky pěstovány a pocházejí přímo z Maroka, dodávají produktům z řady Argan Rose orientální doteky a jedinečný smyslový zážitek. V rámci našeho zodpovědného přístupu získáváme suroviny od komunit marockých žen, v rámci kterého si zachováváme jedinečné znalosti o pěstování Arganu. Totéž platí i pro damascénskou růži.
Výjimečné složení:
- 97% složek přírodního původu
- Bez minerálních olejů
- Veganské složení
Mé balení o objemu 50ml, které již není k dostání, další je ve 200ml = 169,- Kč a 390ml. Sprchový gel také, jen že 200ml balení vyjde na 119,- Kč. 
Tělové mléko je stejně krásně parfemované, má bílou barvu. Textura je středně hutná, ale jde dobře z lahvičky nanášet, rychle a snadno se vstřebává. Nezanechává žádný mastný, či jiný nepříjemný film na pokožce. 

Pro mé potřeby a pokožku, která je suchá a zvyklá se mazat denně je plně vyhovující. Krásně vyživí, zjemní pokožku, provoní nejen ji, ale celou koupelnu. 
Primárně používám tyto produkty současně, respektive po sobě, abych si ten pocit lázní náležitě užila. 
Arganový olej, který je zastoupen v obou produktech je právě tím nosičem hydratační složky - vlastnosti. 
Balení je ideální na cestování, či na kratší dovolenou. Tělového krému bych v poměru sprcháče potřebovala trochu víc, čili jestli si budu pořizovat větší balení, budu volit větší 390ml balení, které vyjde i výhodněji. 
Marocký poklad, zvaný Arganový olej je naprosto super. Ve složení je ještě uvedena růže, která jistě zastoupená je, jen k mému milému překvapení není cítit. Já totiž vůni růží nemusím, prakticky nijak a zvlášť ne v parfémech např. nebo v kosmetice, čili jsem velmi potěšena, za její dle mého soudu absenční vůni. 

Tělové mléko hodnotím také velmi KLADNĚ, dokonce možná je to MŮJ VĚTŠÍ OBLÍBENEC, jelikož já si různé mazadla apod. produkty užívám víc, raději a častěji. 

A jaké produkty od Yves Rocher máš v oblibě Ty? Nebo jaké limitky bys mi doporučila? ♥

A jak trávíš svátky? Já jsem v Praze a přiznám se, že toto období, kdy je liduprázdno mám ráda, již řadu let. Najednou se svět tak trochu až "uklidní", zpomalí v dnešní ukvapené a šílené době. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




4 komentáře:

  1. Znám a jsem taky spokojena))) Přeji krásné letní dny a těším se na další recenze. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, i Tobě přeji krásné letní dny. Užívejte prázdniny. Já se těším na výlety. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, tahle edice vypadá opravdu velmi lákavě, já dokonce myslím, že jí teď nedávno měly v akci. Yves Rocher mě osobně nijak neučaroval, všecko jak teď ještě zdražily, tak si u mě dost zavřely dveře. Mám od nich ráda masku na vlasy, jenže ta stojí v 200 ml 249 Kč a to už je na mě přepálené. Taky mi seděl dvoufázový odličovač, bum už dělají jen malé balení za 200 Kč. To se mě prostě nevyplatí. Tělová mléka mi nesedí a sprchové gely jsou takové průměrné, za tu cenu jich můžu mít x levnějších a udělají stejnou službu.

    OdpovědětVymazat
  3. Eri, tak zrovna tyhle produkty jsem od YR neměla, ale jinak od nich nějaké věci používám. Zrovna teď jsem si něco objednávala... Z tělových mlék jsem byla hodně spokojená s kokosovým a celkem mi vyhovují šampony.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...