úterý 23. srpna 2022

#MiniRecenze - Lodaites

AHOJ,AHOJ,
přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u mé dnešní recenze produktů značky Lodaites. Na kterou mě vlastně navedla milá Lucka = Šmajda, která ji používá, zná jejich produkty a díky ní jsem uplatnila kód a obdržela zdarma tento set miniatur na vyzkoušení. Dokonce jsem dostala dva sety, které jsem používala zároveň a i proto jsem se rozhodla, že sepíšu tuto recenzi. Jelikož z 5ml produktu toho člověk příliš nezjistí, nepozná, jak produkt působí na jeho pleť a jaké má účinky. 

Takže tímto moc děkuji Lucce a milému Milánkovi, z Milono Style. Produkty značky Lodaites jsou u nás k dostání na Wonderful e-shopu, či v jejich kamenném obchodě, kde právě najdete milého Milana a nachází se nedaleko Arbesova náměstí na Smíchově. Kde má výhradní a jediné zastoupení pro ČR. 


Zde je oficiální popis jednotlivých produktů :


Neviditelná maska, viditelné účinky. Anti-ageing čisticí zázrak s plody datlového stromu, medem a jílem.
Pro dokonale čistou, pružnou a sametově hebkou pleť.


Bojovník proti stárnutí pleti. Intenzivní, ale hedvábný krém, který pomocí opunciového oleje a kyseliny hyaluronové nechá zmizet vrásky. Výsledky do několika hodin. Že by zázrak?

Peeling, po kterém je pokožka doslova k nakousnutí. S datlovým práškem a nektarem, medem a aloe vera džusem, které se postarají o šetrnou, ale účinnou exfoliaci.


Toto byla - je má první zkušenost s produkty této značky, i když jsem od Šmajdy v giveaway dostala olej na čištění a odlíčení pleti, ten však ještě čeká na své vyzkoušení. A také mám svíčku s vůní neroli, která naprosto přenádherně a velmi intenzivně voní. 

Více o samotné francouzské značce Lodaites se dozvíte přímo na jejich stránkách, kde je příběh vzniku, zakladatelky a celá řada produktů. 
V setech jsem našla kompletní péči o pleť a i tělo. 

Nejvíce jsem používala právě tyto tři produkty, PEELING, PLEŤOVOU MASKU A PLEŤOVÝ KRÉM. 
Ne že by, tělový krém či oční krém byly špatné, ale k mým oblíbencům patří tato trojka. Základní péče o pleť, jednoduchá, rychlá a velmi účinná s jasným a viditelným výsledkem. 

Peeling používám ráda, často a pravidelně. Má pleť je na tuto formu skin care prostě zvyklá. Když bych měla zvolit největšího oblíbence z této trojky produktů, tak by to byl právě peeling, kterým proto začínám. 
Má tmavší medovou barvu, konzistence je gelová, středně hutné konzistence. Je vidět, že obsahuje mimo jiné právě datle, jejichž semínka plní abrazivní schopnost a med. Voní velmi, velmi jemně, prakticky nijak. Dobře se nanáší, nikam nestéká, lehce a snadno se s ním na obličeji pracuje a i jej hravě opláchnete z obličeje. Má skvělou a rychlou čistící schopnost. Pleť je výrazně jemnější, hladší a hedvábnější. Již při prvním použití jsem věděla, že to bude můj velký OBLÍBENEC. 



Toto 5 ml balení je také k dostání a vyjde na 105,- Kč. 
Velké - plné 60 ml balení vyjde na 1350,- Kč. Ano, není to drogérková cena, ale výrobek stojí za každou utracenou Korunu. Opravdu velmi vážně uvažuji, že si peeling výhledově pořídím. Je prostě NAPROSTO SKVĚLÝ. S mou pletí si velmi rozumí. 

Druhým produktem a krokem, který jsem používala je ANTIOXIDAČNÍ PLEŤOVÁ MASK. Maska skvěle čistila, stačilo ji nanést malé množství, běžným způsobem rozetřít po obličeji, nechávala jsem působit cca 7-10 min a poté smyla, běžným způsobem. 
Na to, že obsahuje jíl, krom datlí a medu, tak vůbec nevysušuje a nestahuje pleť. 
Maska má krémovou konzistenci, která není mastná, ale ani gelová. Nevysušuje a vážně skvěle čistí. Mě vytáhla pár nedokonalostí, za což jsem příliš ráda nebyla, že se mi na obličeji objevilo pár pupínků, ale viditelnost čištění pórů, byla znatelná a mé pleti velmi sedla. 
Rovněž je k dostání i toto 5 ml balení, které vyjde na 135,- Kč a plná verze, což je 30 ml stojí 1329,- Kč. Opět, mohu potvrdit, že maska dělá, co má, krásně vyčistí a jako by se pokožka vyloupla z "běžné šedi". U masky si nejsem jistá, že bych si ji plánovala hned pořídit, jako je to tomu u Peelingu, ale rozhodně je to super produkt. 
Pleťový krém s anti-aging efektem, který by měl redukovat vrásky. Tak to jsem nepocítila. Krém byl příjemný, ale znám lepší. Pro mou suchou pleť byl ideální na den, pod make-up, ale jako noční, či speciální výživu bych jej nepoužila. Nebyl špatný, ale z této trojice produktů mě zaujal asi nejméně. 
4 ml miniaturka vyjde na 195,- Kč, což není málo a proto v plném 50 ml balení stojí 2109,- Kč. Za mne je to fajn produkt, ale v této cenové relaci znám mnohem lepší produkty. Lepší v tom smyslu, že lépe vyhovují mě, mé pleti a mým potřebám, suché a stárnoucí pokožce. Já bych za něj byla "ochotná" dát tak 1/4 cenu, na tolik mě neoslovil, abych o jeho nákupu uvažovala. 

Obsahuje datlový sirup, opunciový olej a kyselinu hyaluronovou, což jsou skvělé složky a i vlastnosti krému, ovšem na své pleti jsem nezaznamenala nijak zvlášť, nebo prakticky žádný vyhlazující efekt, kdy by vrásky mizely. To ne, navíc bych uvítala vyšší míru hydratace, alespoň pro můj pocit, byla bych více spokojená. 


Za mne je JASNÝM VÍTĚZEM PLEŤOVÝ PEELING S DATLOVÝM SIRUPEM, MEDEM A ZRNÍČY DATLÍ, který je naprosto BÁJEČNÝ a doslova mě okouzlil svým účinkem. 

A co ty a značka Lodaites, znáš, používáš, máš ozkoušené? Nebo je pro tebe tato kosmetika "cizí", pokud neznáš Wonderful, doporučuji se alespoň podívat na jejich web, jakou mají nabídku a celkově jakou filozofií se řídí. 


Moc děkuji za Tvůj čas, věnovaný této recenzi a budu se těšit na Tvé zkušenosti se současnou skin care. Měj krásný a pohodový den. 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. AHOJ ERI,
    TUTO KOZMETIKU NEPOZNAM, ALE NAJVIAC MA ZAUJAL TEN PEELING, UZ LEN TO ZLOZENIE JE SKVELE...
    PA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, znám od Milana z YTB a potom od Šmajdy, která upozornila na super akci. ☺

      Vymazat
  2. Připojuji se k Aďce....taky neznám)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, já nezanala, poznala a peeling je opravdu PARÁDNÍ Produkt. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    díky za recenzi. Lodaites je značka, kterou bych moc ráda vyzkoušela. Tvoje recenze mě ještě více nalákala:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, jak jsem psala mívají dost často nějaké akce a já ti zboží mohu a to velmi ráda třebas vyzvednout, poslat a nebo i "osobně dovézt". Koukni, co by tě zaujalo. ♥ Měj krásný víkend!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...