úterý 2. srpna 2022

#Spotřebovanci 06/2022

 

AHOJ,AHOJ,
konec července, polovina roku je za námi, je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Za chvíli tady máme mikuláše a Vánoce...
Spotřebovanci za červnový měsíc jsem si dnes pro vás připravila. 

Začnu standardně od hlavy ☺

Balea šampony používám tak nějak na střídačku a celkem pravidelně. Nejčastěji si asi beru tu varinatu s vůní kokosu, protože jsem milovníkem této podmanivé, sladké a pro mě exoticky příjemné vůně. Příliš nestojí, dobře pění, na pokožce mi netvoří žádnou neplechu a miluji jejich limitky. Občas se mi podaří ulovit nějaký ten výprodejový kousek, jako tomu bylo i u druhého kousku, který zase obsahoval kokosovou vodu, cože jsem příliš nezaznamenala, ale myl dobře. 
TAKŽE ŠAMPONY BALEA ZA MNE ANO. 

Budu pokračovat ještě u vlasů, Avon regenerační maska pro obnovu vlasového vlákna byla VÁŽNĚ MOC PRIMA. Moc pěkně mi voněla, vlasy nezatížila, přitom jsem i s menším množstvím docílila rozčesání vlasů bez zacuchání a dodala i trochu lesku. ZA MNE ANO. Pořídila bych znovu a vyhovovalo mi i větší balení. 
ISANA - maska - avokádový vlasový krém byl FAJN, kdyby nebylo té rozbité pumpičky, kdy jsem poslední zbytečky produktu musela dolovat a vyplachovat vodou, tak bych se po něm v Rossmannu podívala klidně znovu. Vyhovoval mi po všech stránkách, konzistence, vůně, vlasy zjemnil a nezacuchal. ANO, ale v lepším obalu. 
Balea - mycí gel s vitaminem C a drobrnými peelingovými částečkami byl VELMI POVEDENÝM PRODUKTEM, který plánuji si např. na podzim pořídit znovu. Vyčistil, zjemnil a projasnil pokožku. Byla jsem s tímto produktem spokojená. Na odlíčení bych jej nepoužívala, ale na ranní čištění, nebo následné dočištění po odlíčení, byl super. Mojí pleti sedl. 

Zase tělový - sprchový peelingový gel ze zimní limitky MI NEVYHOVOVAL, prakticky vůbec. Peelingová zrníčka se nerozpouštěla a byla příliš jemná, tudíž mi přišlo, že nic nedělá a manipulace s ním byla horší, díky své vysoké tekutosti. No a ta vůně, ta mi taky nepřirostla k srdci. Dopoužívala jsem jej na unavené nohy, na to stačil celkem dobře, ale první polovina mi stačila na to, abych zjistila, že mi tento produkt opravdu nesedne. Škoda, věřím, že z letní limitky si vyberu více oblíbenců. 

Balea - Deodorant ve spreji pro citlivou pokožku BYL MOC FAJN, dlouho vydržel, krásně pudrově voněl a i míra ochrany před pocením&pachem byla slušná. ZA MNE ANO, koupila bych si znovu. 
Balea - opět další zimní limitka, tentokrát s vůní Clementinek a vanilky, která mi svou vůní a texturou nesedla. Asi bych se opakovala, ale jako u sprchového peelingu mi nevyhovovala parfemace a textura pěny vůbec nevydržela na pokožce, ihned se stala tekutou a stekla. ZA MNE BYCH SI ZNOVU NEPOŘÍDILA. (na doporučení Sabči mám pěnu od Isany)
Nivea - tělový krém s vůní AUTENTICKÉHO KOKOSU, byl jedním slovem BÁJEČNÝ. Hutnější, ale dobře se roztíral, nezanechával žádný mastný film, úžasně voněl a skvěle hydratoval. Byl to doslova balzám pro tělo i nosík. ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 
Zrovna tak DOPOUŘUJI Bylinnou mast - Levandule, což je vlastně kosmetická vazelína, pro kterou najdete velmi široké upotřebení. Již mám další variantu - rakytníkovou, není tak voňavá, ale je také skvělá. 

Balea maska Anti age byly výživná, trochu mastnější konzistence, balení mi vystačilo na cca 3-4 aplikace a sedla mi SKVĚLE. Právě ta olejová složka mi vyhovovala, mé suché pleti dělala dobře. 
Balea maska s výtažky Mrtvého moře vyčistila, byla na pleti příjemná, nestahovala = nevysušovala, a měla jako by "tonizační" efekt. Mé pokožce dělala dobrou službu, proto jsem si obě tyto masky pořídila znovu a i Aďce jsem je posílala. 

Dr. Müller a jejich 5% MAST S VITAMINEM E - jsem pořídila na doporučení PLH v Benu lékárně za cca stovku. Velmi hutný, bílý, mastný krém. Vyživí, dodá potřebnou hydrataci pleti a má i lehké "léčivé" účinky, kdy si dobře poradil s malými nedokonalostmi - pupínky, které "doléčil", bych spíš řekla. Jeho konzistence je opravdu hutná, proto stačí nanést menší množství, chvilku jej nechat mezi prsty a nebo na hřbetu ruky, až poté nanášet. Až poté, co ucítíte, že se začíná rozpouštět sám, což je skutečně malá chvilka. Ideální je používat jej na noc, vyhnout se vlasové linii, protože tu mi pokaždé s jistotou slušně zamastil. BÁJEČNÝ, VÝŽIVNÝ KRÉM, zvláště pak na zimu, protože chrání, ale nedoporučila bych jej rozhodně na mastnou pleť. Malinkato ucpává póry, čili vyšší míru čištění jsem u sebe zařadila. Mají i lehčí variantu s 2% vitaminu E. 

Isana - oba produkty jsou ze zimní - vánoční limitky, které jsem dostala od milé Hani. Jak sprchový peeling s chia semínky, tak hlavně pleťová maska BYLY MÝMI VELKÝMI OBLÍBENCI. Krásná hřejivá, sladší vůně. Určitě se díky tomu podívám v zimě do Rossmanna. Maska byla hydratační, zanechala pokožku příjemně jemnou a hladkou. Díky moc Hani. ♥


Dva make-upy, které jsem vlastně kombinovala. Hlavně díky odstínu, jelikož, bohužel ten od Catrice TRUE SKIN jsem v drogérii nenalezla ve svém odstínu. Příště si jej objednám na Notinu, kde mají širší škálu na výběr. Make-up Catrice je za mne VÁŽNĚ SKVĚLÝ, dělá full face make-up, takže s tím chce počítat, ale mě vyhovoval velmi. Na léto bych jej asi nevolila, ale přes zimu a jaro byl naprosto parádní. ROZHODNĚ VELKÉ ANO. 

Avon - calming efects byl světlý, lehký, ale nepřesvědčil mě natolik, že bych si jej pořídila znovu. Znám lepší produkty od Avonu, ale jsem ráda, že jsem jej po cca 6ti letech znovu vyzkoušela. Na mě prostě oxiduje a to je nežádoucí, proto za mne NE. 
Jsou tady nějaké produkty ještě z jara, či ze zimy, kdy jsem je např. začala používat, např. Catrice make-up, ten bych v teplých dnech rozhodně na pleť nevolila. 
Za mne asi vede Vitamin E, make up a Nivea krém, tyto produkty mám v plánu si pořídit rozhodně znovu. 
Schválně, jaký druh - tip make-upu požíváš v létě Ty?? Máš nějaký oblíbený, který je lehčí??



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



12 komentářů:

  1. Ty jo, to je spousta produktů, pěkný článek :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Eri,
    zaujala ma tá vazelína, na čo všetko ju používaš?
    Ďakujem za masky, tú z mŕtveho mora som už vyskúšala, je fajn, na ostatné ešte nedošlo :-)
    Krémik Vitamín E 5% som v zime používala aj ja a to mám mastnú pleť a bol skvelý, už mám aj tú druhú variantu.
    Chystala som sa na poštu, žiaľ, teraz sa tam nejakú dobu nedostanem, niečo pre teba mám aj ja .
    Pekné dni, uži si leto, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🤗☀ milá MOje, moc Tě zdravím. nic neposílej a užívej si léta. Vazelínu Ti pořídím, stačí říct, jakou variantu, nyní mám s rakytníkem a je taky báječná. Používám na lokty, rty, suchá místa na obličeji - klidně lze použít, nedělá mi to žádnou neplechu. Také si tím mažu klidně celé chodidla, zvláště nyní, když chodím pořád v pantoflích. Nehtová kůžička a celé ruce klidně navečer namažu, ono se to krásně vsákne. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, spotřebovala jsi toho docela hodně, já se za červenec zastavila někde u 7 kousků :). Já make-up pravidelně nepoužívám - ani v létě, ani v zimě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já vím, jsem expert na spotřebovávání, i nyní přes léto toho budu mít hafec. Na make-up jsem si tak nějak zvykla a už by to nebylo ono, ale taky jsou dny, kdy jej nepoužiju vůbec, nebo třeba jen korektor. Měj krásné dny. ☺♥

      Vymazat
  4. Páni, spotřebováno toho máš opravdu dost. Baleu mám ráda :-) A ten make-up z Avonu jsem měla taky a byla jsem spokojená :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Balea je moc fajn, nejraději mám ovšem limitky. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, panečku to je produktů. Makeupy znám oba dva a tak nějak musím souhlasit s tvým hodnocemím. Balea peelingy do sprchy obecně mají zrníčka z hrozně blbého materiálu a já mám tenhle problém se všema. Balee jsem dala šanci i ve vlasovce a ten jejich jablečný šampon mi dělá docela hezké vlasy musím říct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, nyní mám peeling a celou sadu od Ziaji a super, jednak vůně a pak to, jak skvěle funguje. ☺

      Vymazat
  6. Ahoj Eri,
    z tvého přehledu znám docela dost produktů, hlavně Baleu, makeupy, masky, Avon... Snad u všeho se s tebou shodnu na hodnocení:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, já byla doslova "nadšená" s Catrice make-upu, ten mi sedl vážně parádně. Určitě si jej na zimu pořídím znovu. Měj krásný den moje milá. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...