pátek 7. října 2022

#ShoppingTime No. 52


 AHOJ, AHOJ, 

přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů. Která začnu spoluprácí s eshopem ECONEA, který mě oslovil a nabídka produktů mě zaujala. Ovšem samostatnou recenzi jste již publikovala. Čili vás mohou odkázat na značku Lamazuna, kdy jsem vyzkoušela NAPROSTO FANTASTICKÉ RŮŽOVÉ TĚLOVÉ MÁSLO PURITY VISION a v neposlední řadě čistící pleťové mýdlo. 

V Penny jsem si vzala kyselé červíky, které jsou za celkem slušnou cenu a jsou dobré, správně kyselé a měkké. 


Do Penny marketu příliš často nechodím, prakticky jen na Smíchově a to vždy cestou z meetingu. Vzala jsem tam jejich základní, privátní značky koření. Drcený kmín a česnek, se hodí snad na každé vaření. 


Tortillové placky jsem si v poslední době oblíbila a nejraději si je dělám - zapékám se sýrem. Tentokrát jsem šla na jistotu a vzala ty sýr typu "olomouckých tvarůžků", který mi právě nejvíc chutná rozpečený. 


Křenešník je salám, který mám ráda již od dětství, již tehdy se jeho cena pohybovala stejně tak, jako např. Uherák. Když byl za stejnou cenu, jako Vysočina pofidérní značky, vzala jsem si jej a je mi upřímně jedno, že je od Kosteleckých uzenin. 


Další dva sýry privátky Boni jsem také zapekla, druhý den se salátem jsem si udělala fajn - rychlý oběd. Pražená kukuřice je trochu na můj chrup tvrdá, ale do salátu mi pasovala náramně. Velmi příjemné ozvláštnění, nemusíte potom téměř dochucovat. 

y

Tady mám takové malé čajové okénko, pro Stáňu ♥. Pickwick černé čaje a zelené mám ráda, udělám si konvici a piji celé dopoledne, je to takový můj zvykl. 


Veltea Tea značku příliš neznám, ale měla jsem možnost ochutnat nějaké ovocné, tak jsem si vybrala mé oblíbené variace a tím je neodmyslitelně ananas a mango, když nebyl kokos. A jaké máš ráda ty ovocné, bílé, zelené, nebo žádné čaje??


Tady je mix nákupu z Lidlu, Albertu, co bylo v akci a co jsem ráno před prací pobrala. Odpoledne se supermarketům vyhýbám, je tam přílišná tlačenice na mě. 


Když jsem si byla vyzvednout balíček v Zásilkovně, u nás v OC Stromovka, tak jsem se stavila v Delmartu, jelikož mě za výlohou zaujala tato marmeláda - džem s příchutí malin 62% zastoupení. Byla navíc v 30% akci. 


Velmi dobrá, není kyselá ani přeslazená a zrníčka mi nedráždí dásně. 


No a je tady zmíněný balíček, pro který jsem si byla a čím jsem si udělala takovou svou "větší&menší" radost a tak trochu mě na to navedla Hani. 

V práci jsem se dostala do mínusových hodin, co do docházky a přímo mi chyběly celé dva dny. Nějak se v našem docházkovém systému nevyznám a nevšimla jsem si toho a čerpala měsíc předešly dva pátky náhradního volna, což je právě přesně mínus 16h. 


No musím se pochválit, zapracovala jsem na tom a během dvou týdnů, co, to ani snad ne jsem měla 14h napracováno. Šikula, ale bylo to náročné, zvláště pak, když po-stř. jsem byla v práci celkem 36h. 


Pokukovala jsem již na jaře po nových botkách, nějakých plátěnkách, které by byly dobrou alternativou k mým Gantům, které mi pomalu ale dosluhují. 


No a jelikož se mi vždy investice do bot - nejen do bot vyplatí, myslím tím třebas vyšší pořizovací cena, spíš díky značce, tak jsem si nakonec na Vinted vybrala tyto černé - naprosto lehoulinkaté botky, jako pírko Calvin Klein. 

Paní avizovala, že je měla jednou na noze a že jsou jen ozkoušené, což mohu potvrdit a naprosto jejich stav tomu odpovídá. Navíc, když jsem boty plus triko, mě celkem vyšlo na 1/3 cenu, než bych za to dala např. v kamenné prodejně CK. 


Zatím jsem botky jen zkoušela doma, nebyl příliš čas a chtěla jsem sepsat článek. Velikost, stav, barva, pohodlnost, sedí mi jako ulité. 

Neskutečně pohodlné, lehoulinkaté a takové šikézní. Boty CK jsem již jednou měla byla jsem spokojená, i proto jsem věděla, kterou velikost si mám vzít. 

Triko je takové basic, černé, lehce nošené, ale za stovku, bavlněné s dlouhým rukávem se i kdyby na běhání bude velmi hodit. 


Za mne velká, velká spokojenost s tímto mým posledním nákupem na Vinted. 👍
No a v Levných potravinách jsem sehnala znovu dánský produkt a tím je plátkový sýr Esrom, který byl takový více výraznější. Moc dobrý. 
Plus klasickou bavorskou alá "nivu" , čili sýr s modrou plísní uvnitř. Brala jsem hned dva kusy. 
Sádlo se škvarky neberu taky poprvé. Řeznictví Janus je kvalitní a má moc prima produkty, takže když na ně narazím, beru. 
No a nechala jsem se zlákat YTB. O obchodu Ingredients store v Praze, který sídlí v Maislově ulici vím, slyšela a četla jsem, jaký sortiment nabízejí. Dokonce již jednou jsem si nějaké ty vzorky chtěla objednat, jenže objednávku zrušila. 
No tak tentokrát jsem objednávku udělala a to docela maličkatou, finančně nenákladnou a jsem nadšená. Proto byl / bude samostatný článek. 

No a jelikož si myslím, že to byly celkem vydařené a plné nákupy, tak je tímto uzavřu. 
Já jsem momentálně takový malý "invalida", jelikož jsem v týdnu musela na pohotovost, kde se naštěstí ukázalo, že jsem si pouze natáhla běháním sval, kýla se vyloučila, ale stále pořádně nemohu na nohu došlápnout, jak tříslo bolí. Hold asi vážně platí, sportem k trvalé invaliditě. 😯✌
Měj krásný den!!

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jsou vážně super, velmi pohodlné a šik. ☺♥ Děkuji moc.

      Vymazat
  2. Eri, vždycky u tvého příspěvku dostanu hlad)))) jinak boty jsou moc pěkné. Mám taky doma od této značky dvoje a jsem s nimi nadmíru spokojená. Přeji krásný víkend a opatruj se a odpočiň si.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, od takového fashion guru to těší zvláště. Joo, CK mám ráda, boty jsou to v pořadí druhé a jsou super. ☺♥ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. Eriko, já jsem skupina "černé a zelené čaje", ovocné doma pije manžel. Čaje znám všechny, ale ten s mangem mám v jiném přebalu :-o.
    Nákup bot mne čeká taky - budu potřebovat nové nízké trekovky na výlety.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jsi přeborník přes čaje, jako v globálu ☺☺. Mě právě před chvílí M. donesl v krásné kovové krabičce můj oblíbený Jasmínový. ...👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....