pátek 16. prosince 2022

#ShoppingTime No. 64


 AHOJ, AHOJ,

přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u mých "prvních" nákupů, které jsou již ze Střížkova a nebo souvisí právě se stěhováním. 

W5 WC čistič je super produkt, který kupuji stále dokola a jsem s ním velmi spokojená. Vyčistí, dezifikuje, poradí si i s lehce ucpaným odpadem. 
Dál jsem si pořídila 2v1 čistící - dezinfekční sprej na všechny porchy, který má lehkou pěnu, pro rychlé setření, je super. 

Pro vyvaření varné konvice jsem si konečně i já pořídila tyto dva sáčky, které jsou k tomu určené a přivedl mě na ně právě YTB. 
Mýdlo na ruce ve variantě mořská svěžest je krom různých limitek mou nejoblíbenější variantou. 


Tekutý písek a přípravek na nádobí nesměl chybět. Nádobí nyní myji v příjemnou vůní kokosu. 

Dál jsem v Dmku zkusila vzít tuto kávu pro přípravu Espresa a dva čaje. Ovocný a zázvorový s citronovou trávou. Oba čaje jsou velmi povedené a chutnají mi, připravuji si je často. 


Nějakou zeleninu sem také "šoupnu", kterou ovšem kupuji pravidelně. 

Olivy, sýr Gouda a Bratwursty jsou z Levných potravin. 
Brokolici jsem zpracovala na polévku a zelí kupuji opakovaně, jelikož je skvělé, zláště pak k vepřovému masu. 

Přímo u baráku mám tady na Střížkově Penny market a toto je můj úplně první nákup tady. 
Začne být chladno, objeví se Khaki, což je mé oblíbené podzimní ovoce. 
Tyto žloutkové věnečky, jsou na prosto skvělé. Poctivé, jako z mého dětství. 


Tavený sýr s šunkovou příchutí, kdy to okolo šunky jen běželo, ani ji neptotkalo, ale já je mám ráda, stejně jako LImburger sýr. 

Pomazánku, kterou mám ráda od dětství, protožě mě nikdy Nutela či Nugeta nechutnala, nejraději mám tento dvoubarevný sajrajt. 😅
Dole v Holešovicích, v den stěhování, vlastně tak trochu sama sobě k svátku jsem si v 2handu DEJA U PRAGUE VINTAGE STORE, pořídila tyto úžasné, teplí Marco Polo šaty ve velikosti 34 za krásných 190, - Kč. 
Nealko pivko nesmí chybět. Toto je nějaký Staročech z Penny. Vychlazený byl dobrý. Lepší než Birell, toho já piju sice bohužel prakticky vždy v restauraci, jelikož mají prakticky pouze ten. 
K tomuto proutěnému koši se váže taková pěkná historka. Ne vážně, ráno jsem šla vyhodit odpadky, potom do Penny a u kontejneru stál, nikdo opodál..., já jsem se skutečně 2x rozhlédla okolo sebe, bylo mi naprosto jedno, jestli mě někdo vidí, čapla jsem koš a byl můj. 
Další "ochutnávání" instantních polévek, které mi prostě chutnají, stejně jako např. tavený sýr s příchutí šunky. Obča si je pořídím. 
Tyto máslové sušenky nejsou nejlevnější, stojí okolo 45,- Kč, ale jsou naprosto luxusní. Téměř jako domácí. 

Od kolegyně jsem ovšem dostala houby, které sama o víkendu nasbírala, vlastně jsem od ní již měla houbovou omáčku, která byla také naprosto skvělá, taková mazlavá a správně dochucená. 


Cukety, salátový mix a pomerančový džus. Asi jsem si potřebovala vykompenzovat ty instantní poléky. Ale poléky mám ještě stále ve špajzce a zelenina samozřejmě padla. 👍


A tímto bych nákupy zakončila. Samé praktické věci, ale ty potřebujeme a nejen to, dokáží udělat i radost. ♥



Já mám dneska tzv "náhradní volno " a potřebuji dohnat spoustu restů, převážně tady na blogu. 🙃❄️


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eriko, kaki mám taky ráda. A ještě jsem si ho letos nekoupila - budu to muset napravit. Šaty vypadají skvěle, to byl dobrý kup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano, a jak jsou teplé 🤗🤧. Krasnou neděli přeji.

      Vymazat
  2. To je zase nákup)))) šaty parádní. Přeji hezký poslední adventní víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Mila Evi, hlásím se z drobné virózy, kterou se snažím vylezet. Přeji pohodovou neděli. 🤗🤧

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri, na kafe z dmka jsem slyšela dost chvály, já teda doma mám Dolce Gusto kávovar, takže zrnkové bohužel nevyzkouším. Zrovna za dvě hodiny si pojedu vyzvednout svůj Rohlík nákup :-D Já teda Birella zase tuze ráda, hlavně ty ochucené.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...