úterý 24. ledna 2023

#Recenze Balea&Action🥑

AHOJ,AHOJ,
přeji krásné uterý. Když píšu tuto recenzi ještě trochu cítím moji tří denní virózku, ale je mezi svátky a jsem doma. Sice nemám příliš dobrou náladu, což není tak super, ovšem co je moc prima, že snad konečně doženu všechny, tedy ideálně všechny resty zde na blogu, naplánuji si další články apod. 
Ale zpět k recenzi. Vybrala jsem dva produkty. Jeden z drogérie, Balea pleťová maska ze zimní limitky, čili je ještě a bude nyní běžně k dostání. Zaujala mě jednak tím, že se jedná o novinku a pak také vůně čokolády, která mi ovšem přijde tak trochu upozaděná, za velkým vyobrazením granátového jablka. 

Právě vůně granátového jablka bych řekla, že je výraznější, příjemná, pěkně vyvažuje svou kyselkavostí sladkou složku čokolády. Maska je to krémová, ve dvou samostatně oddělených sáčcích o objemu 2x 8ml. 
Hezké balení, příjemná krémová konzistence, která se dobře nanáší. Ovšem maska nic moc nedělá, tedy já jsem alespoň výrazně nic nepozorovala. Netvrdím, že masky za dvacku z drogérie, pokaždé dělají velké "zázraky", to ne, nejsem naivní, ale většinou alespoň něco s mou pokožkou provedou. Něco pozoruji, tady se prakticky nic nedělo. 
Vůně příjemná, barva je spíš taková cihlová, žluto-červená, barva kterou já příliš ráda tedy nemám a ani mi nesluší. Ovšem je to maska na doma, takže o to ani nejde, jak v ní vypadám. Na pleti byla příjemná, netáhla ani nijak nedráždila pokožku. 
Hydratační asi trochu byla, čili to by byl asi jediný postřeh z mé strany. Smývat šla také dobře a snadno. Obal mě nalákal asi víc, než byl samotný obsah. 
Netvrdím, že je špatná, to vůbec ne, jen znám rozhodně lepší masky, co Balea umí a má ve svém sortimentu. 
Avokádová maska na vlasy čekala docela dlouho na svou recenzi. Ne proto, že bych stále nevěděla, co si o ni myslet, ale tak trochu jsem si již mylně myslela, že jsem recenzi již dávno sepsala. A bylo to i tím, že jsem ji měla v Třebíči. 
Masku jsem pořídila v obchodě Action, kdy měli snad ještě variantu s banánem, ale ta pro mě naprosto nepřipadá v úvahu. 😇 Navíc, avokádo je známé svým blahodárným olejem a moc se mi líbil obal. 
Velké balení 300ml vyšlo na cca 65-75,- Kč, což je velmi příznivá cena. 
A velké, velké plus a opakovaná chvála je na ochrannou folii, kterou maska pod víčkem měla. To nemají např. ani masky od značky Loreal apod, které jsou dvoujnásobně dražší, což prostě nepochopíte. 
Hezká, jemná zelenkavá barva, příjemná lehká vůně je první, co na mě dýchlo. Masku nyní nepoužívám při každém mytí, jelikož kratší vlasy se tolik nezacuchávají a stačí kolikrát jen použít běžný šampón, ani ne kondicionér, ty mi poslední dobou nějak nevyhovují, nebo jsem nenašla - oprava, nevyzkoušela takový, aby mi vyhovoval. Většina mi přijde slabá a příliš tekutá, nebo naopak dost vlasy zatíží a jsou zplihlé a působí umaštěným dojmem. 
No tak to bychom měli okénko o kondicionérech, kam jsem nechtěně odběhla. Ale zpět k samotné masce. 🥑
Krémová, středně hutná konzistence mi velmi vyhovuje. Dobře se nanáší, skvěle vyživuje a světe div se, i mé melírem zničené vlasy po domácí úpravě jsou hezky lesklé!!! Maska skutečně dodá lesk, hydrataci, příjemnou vůni a jsou skvěle rozčesat. Přitom nechávám působit max. 5 min, déle jsem masku na vlasech měla asi jen jednou a to jsem měla vlasy do poloviny zad a ano, fungovala stejně skvěle. 

Čili můj závěr je takový, MASKU Z ACTIONU MOHU VŘELE DOPORUČIT. Super účinky, asi nejvíc mě baví ten obal, vůně a hlavně lesk, který dodá mým vlasům. PROSTĚ PARÁDNÍ PRODUKT, z drogérkové sekce, dalo by se říct. Proto, pokud máš někde ve svém okolí prodejnu Action, rozhodně zaběhni omrknout jejich sortiment. Jistě budou mít nyní nové, sezónní nabídku. 


Za mě tedy jedno VELKÉ ANO pro masku z Actionu, a SPÍŠ NE, za pleťovou masku s čokoládou & granátovým jablkem ze zimní limitky Balea. 

Ovšem budu moc ráda za Tvé tipy, na oblíbené produkty zimní nabídky ❄. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Eri, já jsem takovouto masku od Balea měla snad jen jednou a nesedla mi, takže už je nekupuju. Ale některé plátýnkové mám Balea docela fajn. Ze sáčkových mi vyhovovala Cien Q10 z Lidlu. Recenze na masku zní zajímavě...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, Action produkty na vlasy mi sedí opravdu hodně. Něco jako lepší Kallos. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj, maska mi připomíná vizuálně Hair Food od Garnieru, jak říkáš ty ochrannou fólii nemají, ale to mně nikterak nevadí. Já z Hair Food měla papájovou masku a ta byla super a pak banánový šampon a kondicionér a to mi vůbec nesedlo. Hrozně mi to zatěžovalo vlasy a tak jsem to dala kamarádce no a co se nestalo? Té to sedělo moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já od malička banány, cokoli s jejich vůní, barvou nemohu, nesnesu a vyhýbám se tomu. Takže z Garnier Food hair jsem zkoušela papáju, ta byla moc fajn, ale mě sedí i Kallos, už jsem ho dlouho neměla. Action prostě vede. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....