pátek 27. ledna 2023

#Spotřebovanci za Prosinec 2022 👀✔

 

AHOJ,AHOJ,

přeji hezký pátek, a moc Tě vítám u spotřebovaných produktů za poslední měsíc roku 2022. 

  • Balea Sun dance - tónujcí naprosto parádní tělové mléko. Tento prosukt má skvělou kokosovou vůni, sladkou, přitom lehkou. Je lehoučké, zanechá krásně natónovaou pokožku a je snadné, co se týká nanášení. Je to již mé druhé balení, které jsem za polovinu roku spotřebovala a rozhodně s ním nekončím ani v zimě. Pokožka s ním vypadá zdravěji a má takový ten sexy nádech. ROZHODNĚ VŘELE DOPORUČUJI. TENTO PRODUKT SE ROZHODNĚ STÁVA OBJEVEM ROKU 2022. 
  • Citronový - multifunkční krém značky dr. Botanicals, byl nejen krásný, myslím tím hlavně obal, ten prostě nepřehlédnete, ale také svými vlastnostmi a přírodním složením. Dárek od Haničky, Britská značka, která rozhodně stojí za zmínku. Moc fajn produkt. 

  • Pleťová maska - 7th Heaven s peelingovým a hluboko čistícím účinkem, byla moc fajn. Pořídila jsem na podzim v Actionu. Poměr - cena - kvalita, mi vychází, že tato značka pleťové masky prostě umí. Ví co dělá, jaké jsou potřeby, drtží trend asijského duchu. Určitě mohu jen DOPORUČIT. 
  • Cien - sprchový gel s vůní medu, byl sladší, krémový, dobře pěnil, lehce vysušoval. Nebyl špatný, spíš bych ho použila příště jako pěnu do koupele. Nenadchne - neurazí, tak bych zhodnotila tento sprcháč. 


  • Balea - sprchový gel s vůní sladké vanilky a klementinky, který byl v loňské zimní edici, BYL MOC FAJN. Balea své limitky prostě umí a moě moc baví. ZA MĚ ANO. 

  • Balea - HYDROGELOVÉ oční polštářky s dračím ovocem a vitaminem C, byly parádní. Skvělé osvěžení, dobře si poradí s nežádoucími otoky, osvěží a zjemní oční okolí. ROZHODNĚ JEDEN Z TOP  PRODUKTŮ tohoto roku 2022. 

  • Cien - čistící maska, moje must have, má stálice, moje láska. Naprosto dokonalá čistící maska, která se prodává na Slovensku. Kdo mě sledujete víte, že se bez této masky jen tak neobejdu, ale jen díky milé Aďce a i Haničce, které mi je posílají. 
  • Balea - hydratační pleťová maska s Aloe Vera a minerální vodou, byla prima. Lehce mi na pleti poštipkávala, ale byla příjemná. Je ve stálé nabídce. Víc si k ní po pravdě nepamatuji. 


  • Astrid - samoopalovací krém, vidíte, jak jsem jej rozestříhla, abych se dostala k veškerému produktu, to asi mluví za vše. Zlatavé, intenzivnější zabarvení pokožky, krásná sladká - kokosová vůně. Konzistence lehká, dobře roztíratelná, která nezanechává žádný film a fleky dělá minimálně. DOPORUČUJI. 
  • Si - Giorgio Armani - tělový krém, krásně voněl, dostala jsem jej k mini parfémku, moc ráda jsem ho požívala, nejvíce asi v létě. Byl to dárek, nevím jestli bych si ho sama vybrala, ale obal mluví za vše. 👍


  • Kontryhelový čaj, skvělá bylinná záležitost nejen na PMS. Kupuji již pár měsíců a POTVRZUJI, FUNGUJE. Kupuji v lékárnách, random. 

  • Balea - odličovací tamponky s olejovou složkou, jsou tak trochu "kontroverznější" produkt. Protože mě vyhovují, měla jsem i variantu z Rossmannu  a nově mám i Cien. Mě olejová složka prostě nevadí na oči. Za mě je to praktické, conově dostupné a ideální na cesty, poradí si i s dloudržící rtěnkou. VELKÁ SPOKOJENOST. 


  • Avon - Advance TEechniques šampon na vlasy mi velmi vyhovoval. Měla jsem z této řady nejprve masku na vlasy, která mi velmi seděla a proto jsem si objednala toto velké balení šamponu. Voní krásně, jako profesionální vlasová kosmetika, dodá vlasům lesk a méně se lámou. ZA MĚ VELKÁ SPOKOJENOST. 

  • Bez mých antidepresiv Elontril bych se jen tak neobešla, tak proto i ty sem zařazuji. 
  • Oral-B malá zubní pasta, která mi vyhovuje a dělá, co mám, prostě zubní pasta. ☺


  • Co by to bylo za spotřebované produkty, kdyby tady chyběl nějaký vosk YC a nebo svíčka. Jak víte, tak já jsem značce YC věrná, již řadu let a nejraději mám právě asi vosky. 
  • DriftWood byla fajn lehčí vůně, která bych řekla byla lepší do menších prostor, než do většího otevřeného. Moc příjemná vůně, kterou si doma dokáži představit mít neustále. Takže ano, POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 
  • No a Black Cherry je má velmi oblíbená vůně, jelikož přesně v této vůni jsem si pořídila svou první svíčku YC jejíchž skleničku mám stále schovanou, na pracovním stole. 


Víc tady toho nemám, nemyslím si, že toho bylo málo, ani hodně, co říkáte??


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, pěkná jak bych já řekla "akurátní" spotřeba. Black Cherry já zbožňovala ve vůních do auta, ale svíčku jsem si pravda ještě nepořídila. Avon vlasovka mě vloni hodně mile překvapovala opakovaně, ale to už víš :-D

    Hezký víkend !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky na vlasy si brala i opakovaně Hani, tato řada si drží svou kvalitu dlouho. ☺♥

      Vymazat
  2. Taky jsem ted pálila ovocné vůně, mám tu malinu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem YC voskům věrná prakticky deset let. Jsem v něčem hrozná konzerva 😅.

      Vymazat
  3. Měla jsem jen polštářky pod oči a souhlasím, že jsou fajn. Masku 7th heaven mám od tebe, ale ještě na ní nedošlo, teď jsem načala tu jílovou.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáno a v Actionu jsem objevila další super jílovou masku, tentokrát klasicky v tubě. Jedna z top jílových masek, co jsem vůbec vyzkoušela. ☺

      Vymazat
  4. Z těchto produktů nepoužívám ani jeden, Baleu nemám v lásce, ale Yankee candle mám naopak moc rada, hlavne vosky kupuji.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...