neděle 1. ledna 2023

Vánoční 🎀✨️❄️ #GiftsTime No. I.

AHOJ,AHOJ,
KRÁSNÝ NOVÝ ROK PŘEJI, a moc tě vítám u dnešního článku, který k tomuto období prostě patří. Píši o dárcích, které jsem dostala a nebo naopak, které jsem darovala.
Čili opakovat to, že se nejedná o žádné vychloubání či povyšování, netřeba 😉, i proto, že jste tady naprosto skvělá komunita!!!
TAto smršť fotek a koláží je z jednoho balíků, který mi přistál v AlzaBoxu. Takovou obrovskou radost a napětí při samotném rozbalování, jsem vážně dlouho neměla. Protože např. u této obří svíčky YC jsem si myslela, že je to nějaká vázička, třeba z Pepca. No a ono houbeles, když se mám vyjádřit přesně. 
Byla jsem v šoku, který střídala obří vlna radosti a zakončily to výčitky a obviňování se, že si tolik radosti, krásy a nádherných dárků, vůbec nezasloužím. 
Svíčku jsem hned musela vyzkoušet, zapálila jsem ji,  ikdyž bylo ještě světlo a porušila jsem svůj "zlozvyk", že se podobné dárky - produkty příliš dlouho šetřím, až kolikrát na ně nepřijde. 
No a neposlala mi jí jiná kamarádka, báječná žena, silná osobnost, milá HANI ze svého blogu Číčulky
👼👏💄😻
Masky na pleť, přesně ty, které miluji, plus nějaké další, které neznám a moc ráda je ozkouším. Sladkosti, jako by se našly. No a toto nádherné zvětšovací zrcátko mám již hozené ve své kosmetické taštičce, kterou nosím stále s sebou v kabelce / batohu. 
Catrice - noční maska, páni, ani jsem netušila, že něco takového je na trhu. Od Catrce nebo Essence jsem nikdy snad žádnou skin care ani neměla. Čili budu mít možnost vyzkoušet. 
Hani se snad úplně "zbláznila", když vybírala dárky pro mě, to je na pět let dopředu. 

Tato paletka očních stínů Tarte spolu s řasenkou, je dárek, nad dárky. Set, který jsem ani nezanamenala. Tarte je značka, která není příliš dlouho k dostání v SEphoře, ale já jsem si loni před Vánocemi pořizovala jednu mini paletku produktů na tvář a byla jsem mega spokojená. 
No řekněte sami, není ta paletka naprosto krásně seskládaná. No je nádherná. Přesně moje odstíny. 
Milá Hani, ani nevím, jak moc ti mám / mohu  / chci poděkovat. Tolik radosti a dárečků jsem si vážně ani nezasloužila. 
Navíc všechny dárečky byly takto přenádherně, samostatně zabalené. To, co jsem Hani poslala já, se nedá vůbec rovnat, ničím. Až se nyní stydím. Po svátcích chci něco originálnějšího vymyslet. 
Je prostě vidět, že Hani mě prostě zná. Sice jsme se nikdy osobně neviděly, což doufám brzy napravíme, patří k mým velmi blízkým osobám, má plně mou důvěru. ♥

Pořídila jsem si tyto dvě krásky. Dvě nové kabelky. Když už jsem dostala ty prémie, které si myslím, byly i zasloužené, ovšem jsem nečekala tolik. 

Takže polovinu jsem uložila, za část si zaplatila pojištění a zálohy na energie na příští měsíc a neodolala jsem a zašla na Vinted. 
Věděla jsem, že chci nějakou výraznou kabelku, tedy barvu, jelikož mám všechny zimní bundy a kabáty černé
Obě tyto kabelky jsem pořídila na Vinted, od jedné prodejkyně - z Čech. Obě jsou nové, tato jen bez visačky. 
Oba přišly pečlivě zabalené, v oschranném dust bagu. Tato červená je značky Tommy Hilfiger, do ruky, s cross body popruhem a umělé kůže. Je prostorná a velmi pěkná. 


Udělala jsem dobře. Rozhodně to bude skvělý doplněk, ale i praktická věc. Jelikož poslední dobou často nosím s sebou pracovní NTB v batohu, tak právě kabelka do ruky se mi bude hodit. 
Se značkou Tommy Hilfiger mám zkušenost a vlastně jen dobrou. Výrazná, červená kabelka, se zlatým hardwarem se bude skvěle hodit pro šedé, zimní dny. 

Tato kabelka Trussard Jeans mě zaujala hned na první pohled. Je to menší - středně velká kabelka do ruky, také má ale coross body popruh - ještě úplně zabalený s visačkou. 
No a ta barva, ta si mě prostě dostala. Šedo-modrá, krásná pastelová, se stříbrným hardwarem. Prostě překrásný kouset, opět z umělé kůže. 
Od našich jsem krom penízků dostala los, vánoční stromeček, na který jsem vyhrála rovnou stokorunu, pak čajové svíčky a koupelovou sůl. 
A od L. překrásné, bohaté zelené jmelí jsme s mámou oběd dostaly. No a ještě, asi ten nej, nej ♥ nej dárek byly domácí, čajové sušenky, podle Slávky. 
Což je skutečné označení, podle mé babi. 
Všechny dárky, opravdu všechn mi udělaly neskutečně velkou radost a hrozně moc za ně děkuji. 





7 komentářů:

  1. Ahoj Eri, tak ta červená kabelka ta je sakra skvostná. Ať se dobře nosí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, krásné dárky, věřím, že jsi měla radost.

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle velká svíčka od YC snad musí udělat radost naprosto každému. Krásné dárečky jsi dostala :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...