pondělí 13. února 2023

#ShoppingTime 74

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné pondělí, a moc Tě vítám u nákupů, které začnu kočičími dobrotami pro naši milovanou Izinku. 
Jelikož ji budu zase hlídat, a dost možná u mě doma na Střížkově, tak jsem si říkala, že jí pořídím veškeré papání, aby se nemuselo nic převážet. 
V místním malém krámku se ZooHit potřebami jsem pořídila nějaké kapsičky Brit, Brit care a potom ještě sušené pochutiny s Goji bobulkami, jako takový dentální pomocník se zoubky. 
Přiznám se, nedalo mi to a pořídila jsem Izince ještě 2kg balení granulí Brit care a dvoje pamlsky. 
Pamlsky jsem vzala s příchutí kuřete a krůty, snad jí budou chutnat, pokladu mému chlupatému. 

V prodejně ZooHit mi tyto granulky paní doporučila, tak uvidíme. Značka Brit care má slušná hodnocení. Uvidíme, jak naší princezně budou chutnat. 
Cestou na manikúru jsem míjela místní malé obchůdky na Kobylisích. No a takto to dopadlo. 
Pořídila jsem si v povánoční slevě troje kalhotky, brazil a tanga střihu, které se mi velmi líbily. 
Fialovo - vínová barva je má podpisová, tu kterou mám nejraději, kterou mám v krvi. Je to barva granátu, což je můj kámen dle znamení zvěrokruhu. 

Potom jsem si vzala jedny bílé, ty se budou hodit zvláště na léto, pod šaty, je to kombinace krajky a takového bezešvého materiálu, což je super praktické. 
A řekla bych i slušivé. Zcela výjimečně sem dávám pár fotek, které jsem pořídila toho večera, co jsem si prádlo domů donesla. To alespoň ukazuje, jakou bezprostřednost ve mě vyvolaly. 
Troje kalhotky mě vyšly na 360,- Kč, což je fajn cena. Mám velikost XS - S. Krámek na Kobylisích s prádlem, punčochovým zbožím, pyžami, župany..., moc příjemná paní ho vede. 
Toto jsou ještě dárečky, které jsem nečekaně dostala. Close bude zřejmě fake vůně Chloe. Voní velmi autenticky. Sama jsem nad ním nedávno uvažovala v souvislosti s návštěvou Vraného, kdy jej ex-tchýně používá. Zdařilá kopie. 
Balení je takové obyčejnější, což spíš ocením, pokud bych si vůni chtěla vzít někam s sebou, třebas jen do kabelky. 
Mléčná kombinace čokoládiček Merci mě velmi mile potěšila, ovšem musím si dát trochu na sladké pozor, protože se mi nyní začaly dělat více nevzhledné pupínky. Přemíra sladkého není opravdu to, co potřebuji a co chci. 
A ještě jsem v taštičce našla tento speciální Crivit krokoměr. Děkuji moc za dárečky. 🤗

V Levných potravinách mě zaujala další kosmetika, Johnsn&Johnson dětské tekuté mýdlo, které bylo za super cenu.
 Expirace 08/2023. Od této značky jsem si celkem pravidelně pořizovala dětský šampon na mytí štětců na make-up a mohu potvrdit, že nic nečistilo lépe, nežli tento šampon. 

Odličovací ubrousky jsou od jiné značky, pro mě tedy neznámé, ale nebrala jsem si je ani tak na odličování, jako spíš vlhčené ubrousky na různé otírání, stírání. Hodím je prostě do kabelky, nebo do koupelny a uvidím, na co se budou hodit. 

Posledním produktem, který jsem si po delší době pořídila, je fajnovější sýr z Delmartu. Zastavila jsem se v prodejně U Anděla a vybrala si Mimolette Vielle, který má garantované stáří zrání min. 12 měsíců a řadí se do polotvrdých/tvrdých vod. Výraznější, neštípavá chuť. Prostě skvělý sýr. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Ta se u tebe bude mít snad líp jak doma :) A ty kalhotky ti opravdu sluší!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, připomněla jsi mi, že už jsem v Delmartu dlouho nebyla. Možná bych si zas nějaký zajímavý sýr zasloužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delmart nebo dneska jsem nakoukla i do Mark&Spencer, velké dobroty tam na mě koukly, ale nemohla jsem to s sebou tahat. Příště. ☺

      Vymazat
  3. Kalhotky jsou hezké a za Dobrou cenu :) Merci nemusím.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri, to se bude kočička mít. Kalhotky ti moc sluší. My jsme se doma za poslední půl rok přemersíčkovali :-D

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....