pátek 17. února 2023

#SkinCare - Ritual of Namaste glow anti aging set

 
AHOJ,AHOJ,
moc Tě vítám u dnešního článku, na který jsem se obzvláště těšila. Protože mám novou SKIN CARE, kterou jsem dostala od milé Bláni, za což jí moc,moc děkuji. Jednak mi tím velmi mile překvapila a radost jsem měla neuvěřitelnou. A hezký pátek, mimochodem přeji. Já mám dneska HO, budeme stěhovat skříň a gauč - postel. ♥
Set je to sice neprodejný, z nové řady pleťové kosmetiky RITUAL, která v mém případě obsahuje olejový booster, sérum a denní krém. Svými účinky a efektem mi připomíná hned dva produkty, dvě řady a značky. Loccitane a Estée Lauder. 
Tak příjemný a dobrý pocit z provedené a hlavně komletní skin care jsem dlouho neměla. A dokonce mě to pravidelně donutilo = přimělo všechny tři produkty, kroky používat po sobě a opakovaně. 


Jedná se tedy o ADVANCED NATURAL SKIN CARE od značky Rituals, kdy jsem nakonec měla možnost vyzkoušet hned dvě další balení, čili prakticky sečteno podtrženo, plnohodnotné velké balení jednotlivých produktů. 

Dost možná i proč mi tyto produkty tak sedly je tím, že skutečně má pleť potřebuje PROJASNIT a hydratovat, vyplňovat vrásky, o tom snad ani nemluvě, raději ne. 

Set obsahuje BOOSTER, SÉRUM A DENNÍ ANTI AGING KRÉM s projasňujícím efektem. 

Tento se není prodejný, zřejmě to byla nějaká promo akce či dárek k nákupu. Ovšem Blani mi tímto dárkem udělala neskutečně velkou radost a hrozně moc mi všechny produkty sedly! Řada obsahuje i pleťové oleje, masky, oční masky, exfoliační toner a textilní masku. 

Bakuchiol je známý svými protizánětlivými látkami a antioxidačními vlastnostmi. Je vyrobený na bázi oleje s nízkou hmotností a díky tomu se snadno a rychle vstřebává do pokožky. Bakuchiol je široce uznáván jako vysoce účinná a přirozená náhrada retinolu, který je využíván v produktech proti stárnutí, protože pomáhá udržovat pokožku pružnou a stimuluje tvorbu kožních buněk.

 20ml (plné)  balení Boosteru vyjde na 535,- Kč. 

• 97 % ingrediencí přírodního původu
• hydratuje pro větší zářivost
• pomáhá redukovat výskyt jemných linek a vrásek
• rychle se vstřebává
• vhodné pro vegany
• vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti



Booster je na olejové bázi, což mě vůbec nevadí, ba naopak vyhovuje. Krásně a rychle se do pleti vstřebá a prakticky okamžitě je vidět jaký si až vyhlazující efekt. 
Velmi, velmi mi sedl. Neucpává póry, pokožku vyživí, projasní a vypne. Rozhodě působí na mé pleti blahodárně, že vypadá lépe. 

Hydratuje pokožku, dodá ji přirozené projasnění a díky Bacuchiolu bojuje s prvními vráskami. Ano, to vše produkty skuečně dělají, POTVRZUJI, MÁM VYZKOUŠENO. 

NAMASTE GLOW ANTI-AGEING SERUM
Rozjasňující sérum, 30 ml vyjde na 795,- Kč

Toto sérmu má bílou barvu, střední až lehce gelové konzistence. Je na pleti prakticky nezaznamenatelné, přitom ji krásně vyplne a projasní. Velmi příjené sérum, které nelepí a je vhodné i jako podklad pod make-up. 


A posledním produktem z této řady s blahodárnou složkou Bakuchiol je NAMASTE GLOW ANTI-AGEING DAY CREAM, čili denní projasňujíc krému proti stárnutí , který by měl pomáhat revitalizovat pokožku a zvýšit její jas a přírodní retinol pomáhá viditelně minimalizovat výskyt jemných linek, zlepšuje elasticitu pokožky a chrání před negativním vlivem volných radikálů. 

50ml balení vyjde na 900,- Kč a všechny tyto produkty můžete mít, nebo tedy postupně si doplňovat v refilech. Což již hezkou řádku let funguje u velkých a hlavně tedy high and kosmetiky, jako je např. Lancome, Chanel, Dior, Garlane,...

Provedení balení je také na pochvalu,jednoduché, praktické, z popisků se člověk oravdu dočte, o co jde, jaké je jeho složení apod. 
Aplikátor boosteru je skleněný, plně funční, sérum má pumpičku, která nanese přené množství, které jsem potřebovala. 
Konzistence, textura, parfemace, to vše dělá výsledný efekt, kdy pleť jsem měla pěstěnou, jako ze salonu. 

Prostě z této řady jsem nadšená, neskutečně mi sedí a uvyžuji, že se podívám po nějaké akci a pořídím si plné balení. Řekla bych, se hodí pro starší pleť, citlivou, sušší se sklonem k tvorbě vrásek. 

Dobře projasní a prozáří celou pokožku, která díky skutečně pravidelnému používání působila i více vyhlazenějším dojmem. Nejen ráno, prakticky téměř celý den vypala velmi, velmi fresh. 
Za mě je toto jedna z nejlepších skin care za poslední rok, co jsem měla možnost vyzkoušet. Určitě se podívám na e-shop Ritals, nebo zajdu do jejich kamenné prodejny v OC NOvý Smíchov. 

Ještě mě samozřejmě k úplné péče láká maska a toner či peeling.


Produkty předčily mé očekávání a doslova jsem si je zamilovala. Takže pokud mě to nepustí, napíšu si o tuto sadu i Jéžíškovi. 

A jaké produkty značky Rituals máš oblíbené Ty?? Jakou tělovou řadau?? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já měla vzoreček jejich pleťovky a nějak to není nic pro mě. Z tělové kosmetiky jsem zkoušela akorát tělový krém Mehr a ten byl boží. Nyní mě čeká dárková sada z řady Hammam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš Sabi, tělovou kosmetiku znám, ale ze skin care jsem nadšená, ta mi např. sedla víc. ☺♥ Hlavně, že si každý najde to své. Krásný večer.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...