neděle 5. března 2023

#Tarte - paletka očních stínů

AHOJ, AHOJ, 
přeji krásnou neděli. Jsem moc ráda, že jsem se konečně dokopala sepsat tuto recenzi na SUPER PALETKU od značky Tarte, která je nově u nás v Sephoře. Paletku jsem dostala v setu od mé milé Hani . 🤗 
Paletka byla součástí dárkového - vánočního setu ještě s řasenkou, kterou si ovšem zatím šetřím, jelikož mám otevřené celkem tři. Značka Tarte se uvádí, že je nově v Sephoře, nově znamená koncem roku 2022, což mě se příliš nezdá, jelikož já jsem si v Prosinci 2021 pořídila tuto mini paletku na tvář, v Sephoře na Novém Smíchově. 
Ale to jen tak na úvod. 
Paletka obsahuje celkem šest stínů, v nude krásných odstínech, což jsou mé nejoblíbenější a prakticky jiné líčení ani nenosím. Z toho jsou dva matné, řekla bych až základní, blendící a používám je jako podklad pro ty třpytivé, které jsou úžasné. 
Paletka je spíš teplejší, ale věřím tomu, že bude slušet každému. Díky stínu Smolder, což je ten nejtmavší lze vykouzlit výraznější look, klidně i večerní líčení. Já si jím dělám linku na horním víčku a nebo lehce ztmavím právě vnější koutek, který poté vyblendím, nebo se alespoň o to pokouším. 
Paletka je krásně složená, to už víme. Obsahuje 6 stínů, který každý nese svůj název a jedna pánvička obsahuje 0,85 g produktu, což velmi kvituji, protože není potřeba mít paletku o 12g. Tady je vidět, že při výrobě, při vzniku paletky TARTE - MANEATER přemýšleli tak, aby paletka co nejvíce vyhovovala jejich uživatelům. 
Stíny trochu práší, ale to mi jednak nevadí, ale neubírá jim to nic na jejich kvalitě a pigmentaci. Čtyři stíny se třpytkami jsou více máslovité a hezky pigmentované. Na oku drží krásně celý den, co je velká výhoda, dají se poupravit či přímo domalovat, např. na večerní příležitost. 

Paletka je v papírovém, povoskovaném obalu, kde najdete i malé zrcátko, které se dá použít. 
Skvěle skladná, hodí se na cesty, úžasné složení stínů, nepoužívám nyní jinou. Denně ji beru do ruky a raduji se z ní. Je to skvělá paletka, která mi udělala jednak velkou radost a je vidět, že Hani mě prostě zná. 
Já nude líčení miluji. Ovšem zkouším se občas přidat jinou barvičku, nebo právě linku pomocí tužky a stínu, k čemuž se tato paletka skvěle hodí. 
 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    jsem moc ráda, že se ti paletka líbí. Když jsem si prohlížela odstíny, říkala jsem si, že by ti mohly slušet, hodily k barvě tvých očí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, paletka se mi líbí, i když nude barvy při líčení skoro nepoužívám (já jsem spíš na všechny odstíny šedé, občas to mixnu modrou...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, šedá barva je super, krásně umí vytáhnout duhovku 👍👍

      Vymazat
  3. Zdravím Eri z hor))) a přeji krásný březen. Mně se líbí všechny paletky a vždy obdivuji nádherné barvičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, taky bych jela na hory, ale v létě, na túry. Mě barvičky moc nesluší, nebo je neumím příliš na sebe nalíčit. Užívej a těším se na článek. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, moc pěkná praktická paletka na nějaký klidně i cestování jako dělaná. Človek tam má vše, co potřebuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji nude líčení, prakticky jiné ani nenosím - neumím - nesluší mi. Krásný den Sabi. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...