čtvrtek 27. dubna 2023

Produkty, které se naopak povedly 👌

AHOJ,AHOJ,
přeji krásný, slunný čtvrtek, a moc Tě vítám u dnešního článku, u recenze, kde jsem narazila na dva moc FAJN PRODUKTY. Jeden je ze Sephory, dokonce z jejich privátní značky, ze sekce skin-care a druhý je Balea, na který mě navedla Marťa z YTB. 

Hezky ale popořádku, začnu produktem Balea, který jsem si sice pořídila později, ale začala jej používat dřív. Tento krém je MULTIFINKČNÍ, není příliš hutný, není tekutý, je moc příjemný a dobře hydratační. No a co je na něm nejlepší, že JE NAPROSTO NEDRÁŽDIVÝ, prostě PARÁDNÍ PRODUKT za pár korun. 
Když píšu nedráždivý, tím myslím, že mi nedělá žádnou neplechu na obličeji. Asi bych jej nemohla používat dlouho, ta míra hydratace a péče by mé stárnoucí a suché pleti nestačila, ale je vážně moc prima. Jemná textura, která se dobře roztírá, vstřebává, hlavně rychle a nezanechává žádný film. 
Překrásně voní, je určen primárně pro dětskou pokožku, tak je jemný, prošel různými testy a jestli jsem to dobře pochopila a správě se dočetla, je hypo - alergenní. Proto jej právě Marťa pro své holky kupuje a maže atopický ekzém. 
Má bílou barvu, naprosto skvělou, čistou - pudrovou parfemaci. Kalíšek praktický, šroubovací. Obsahuje 75 ml produktu a cena se pohybuje okolo 45,- Kč. 
Mažu se jím nyní prakticky ob den, celé tělo, skvělý je i po holení, kdo má citlivější pokožku např. v oblasti bikin, tak vřele doporučuji. Já se jím mažu občas ráno obličej, ale vždy před běháním, to je naprosto parádní. Jedna, dvě vrstvy, aby můj obličej ochránil před chladnějším počasím, které ještě stále panuje. 
VELKÝ OBLÍBENEC se z toho krému stal!!
Mycí gely já mám moc ráda. Používám pravidelně každé ráno, jelikož obsahuje kyseliny, tak jsem si zprvu říkala, jestli to nebude příliš, ale nebylo. Moje pleť nereagovala nijak negativně. Žádné začervenání, žádné šupinky na pokožce se nekonaly. Naopak, má pleť se zlepšila. Stala se čistější, projasněnější a jako by se vyloupla. NARAZILA JSEM OPĚT NA SKVĚLÝ PRODUKT, který rozhodně mohu vřele doporučit a rozhodně si jej pořídím znovu. 
Je to čirý gel, nedráždivý, bez parfemace, neobsahuje žádné částečky, abrazivní složky jsou právě AHA&BHA kyseliny. 
Lehce pění, nevysušuje a pleť zanechá jemnou, čistou, hebkou, vláčnou a MNOHEM PROJASNĚNĚJŠÍ. Dokonce mi přišlo, že jako jeden z mála produktů si umí s mými póry skutečně pohrát, že černé tečky, se tvoří méně a méně. 
popis produktu ze stránek Sephora:

Čisticí gel obsahující kyselinu salicylovou (BHA) a AHA k odlupování pokožky - zásadní první krok k hladší, zářivější a viditelně krásnější pokožce. Neparfémovaný vzorec.

125 ml balení vyjde na 290,- Kč, já jej pořídila v povánoční slevě, v sadě
Ještě mají verzi určenou na TĚLO, která má růžové označení SAL, jako kys. salicilová v tubě 200ml za 350,- Kč. 

Vyhlazující, exfoliační, čisticí gel na obličej a pokožku.

Tento vyhlazující čisticí gel na obličej a krk vyrobený z 98% přírodního původu je vaším prvním denním krokem k vyčištěné pokožce. Snižuje vzhled pórů a zajišťuje hladší pokožku. Když jsou nečistoty pryč, vypadá vaše pokožka čistší, zářivější a krásnější než kdy dříve.

10% obalu je vyrobeno z recyklovaného plastu a 44% z plastu vyrobeného ze zbytků cukrové třtiny.
Nepoužívám na odlíčení, maximálně jako druhý krok při dočištění pleti. Ráno denně, nebo 2x když se ten den nelíčím, což se snažím o víkendu, nebo jen, jak je to možné, trochu pleti ulevit. 
Stačí ho nanést opravdu mikroskopické množství, velikosti hrášku, aby vyčistil mou pleť, proto mi krásně balení vystačilo na 2,5 - 3 měsíce. 

Oba produkty jsou VELMI, VELMI POVEDENÉ A JSEM S NIMI HODNĚ MOC SPOKOJENÁ. Sephora má skvělou skin care, jen je fajn si dát trochu času a projít si recenze, aby si člověk vybral ten správný produkt, na svůj typ pleti. Myslím si, že i o této sadě snad mluvila na YTB Helča a její nevšední líčení, která má sice jiný druh pleti, ale jak je vidět, produkt sedne nám oběma. 

No a dětská sekce Balea mě nalákala tímto MULTIFUNKČNÍM KRÉMEM natolik, že již pokuji po dalším. 

A co Ty máš ozkoušeno např. z dětské kosmetiky, či ze Sephora kolekce?

Moc děkuji za to, že jsi článek dočetla až sem a popřeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Ze Sephory jsem snad nikdy nic neměla, Baleu používám, zrovna teď tu mám denní krém této značky...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, krásný pátek a i prodloužený den přeji. Oba příspěvky už jsou tady, musela jsem je jen schválit ☺♥

      Vymazat
  2. Teď jsem napsala komentář a někam zmizel :(. Tak ještě jednou stručnějí - od Sephory jsem neměla snad nikdy nic, naopak Baleu používám, teď mám koupený její denní krém.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si nyní objednala takový menší set pečující kosmetiky, kterou jsem dlouho neměla, tak se těším, jako malá holka 🤗💪. Sephora má fakt super produkty. Baleu mám taky moc ráda, zvláště pak její limitky. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, to zní skvěle :-) Já jsem od Sephora Collection zkoušela krém s kyselinou hyaluronovou, micelární vodu, tělové peelingy a to je myslím vše. Nic, co bych potřebovala znovu zatím. Mám teď z těchto kategorií načaté produkty Avon Nutra Effects Soothe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, doporučuji odličovač očí, masky mají moc prima a vatové tampónky beru vždy. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...