čtvrtek 6. dubna 2023

#Shopping Time No. 4


AHOJ, AHOJ,

vítám tě u dnešního příspěvku s mými dalšími nákupy, které začnu v Actionu. Tam mají všechno, doslova "ráj". 

 

Pořídili jsme dvě deky, obě byly hezké a když jsem dostala vybrat, tak jsem řekla, že jsou hezké obě a ladí pěkně k sobě. Takže nebylo co řešit. Máme tedy obě. 

V DMku jsem si pořídila mou oblíbenou vlasovou vodu Luna Lopuch, která je cenově dostupná, mají ji i třeba v menší samoobsluze. A taky jsem si vzala Balea "obyčejný" hydratační denní krém. 
Jelikož mi došla sada od Rituals a chtěla jsem pokrýt jen dva dny, kdy jsem byla na Vysočině. Příště si sem vezmu skincare, kterou mám na Střížkově připravenou. 
Pokračuji za v Actionu, je to tak nějak na přeskáčku, za to se omlouvám, fotila jsem to, jak jsem produkty vyndala z tašek. Mám tady meruňkový gelový peeling, ještě tam mají verzi s ananasem, ta mě zaujala jako první, ale píší na obalu, že se jedná o masku. Uvidím, jestli si ji nakonec nevezmu do Prahy. 
She Butter - multifunkční zklidňující balzám na rty,pokožku, nehty a nehtovou kůžičku. 
V DMku jsem si vzala Catrice Camouflage korektor s vysokým krytím v odstínu 010. Ten mi sedí, již jsem jej měla. No a VAselinu ve variantě cocoa butter jsem vzala v Actionu. 
Ještě jsem si vzala jílovou masku s tea tree, která je naprosto skvělá, proto si kupuji ještě jednu do zásoby. Objevila jsem tam malé nůžtičky, které jsou velmi, velmi praktické a doplněk stravy pro pleť, nehty a vlasy, ten jsem také již měla. 
Oslovila mě tam i tato černá krajková braletka, velikost M mi pěkně sedne bych řekla. 

Na tuto majonézu jsem koukala již minule, ale říkala jsem si, že je příliš velká a nepotřebujeme ji, no a tentokrát jsem se rozhoupala a vzala ji. 

Sadu mini bomb do koupele jsem vzala na základě doporučené, které jsem nedávno četla na blogu. 
Kávový tělový peeling jsem si ráda pořídila znovu, jelikož je vážně vydařený. 

Do Actionu jsem byla vyslána pro vafle, které jsem nakonec ukořistila, měli poslední dvoje. No ale také pro dárky, pro kolegyně, které tento měsíc slaví své narozeniny a že jich je. Celkem sedm, tedy vč. našeho IT a mého šéfa (btw. oba se jmenují Martin). 
Neodolala jsem a vzala si od Bourjois make-up, který je sice matující, ale když jsem jej tam za 105,- Kč viděla neodolala jsem. Pak jejich dvě matné tekuté růže - Velvet, mám odstín 03 a nude 28. Obě růže vyšly na 80,- Kč.
FAB factory je asi nějaká privátní značka Actionu, kterou neznám, ale setu - trio rozjasňovačů za 50,- Kč se odolávalo těžko. Jelikož jsem konturovací pudrové duo mám, v práci v šuplíku, tak jsem si říkala, že tímto doplním svou arzenál. 

Maska na pleť s ananasem mě nenechala klidnou, pořád jsem nad ní přemýšlela a když jsem se do Actionu znovu vrátila, brala jsem ji. Textilní maska na ruce za dvacku mi přišla, jako skvělá věc, navíc nyní mám extra suché ruce a místi okolo nehtů sem, tam mají tendenci praskat. 
Tělové máslo s vůní jasmínu & ambru z limitky za 50,- Kč mě zaujalo též. 

Lila sportovní podprsenka si mě získala svým řešením zad a krajkové - nebo ala krajkové tanga, jsem si řekla, že od nich nějaké spodní prádlo vyzkouším, max. mi nebude sedět a za ty peníze mi to nebude tolik bolet - vadit. ☺

Maska na nožky ,to je asi varianta textilního provedení, které "Snesu". Maska byla fajn, vzala jsem ji i kolegyni a také byla spokojená. 
Taková drobnost, ale velmi praktická, jako jsou malé nůžtičky, ostré, praktické, šikovné a hlavně vždy po ruce. 
Kapsičky pro Izi, Brit a Prima Cat, tak ty u nás nyní frčí. Kupuji v PetShopu na Ládví. 
Cizrnu mám velmi, velmi ráda, toto malé provedení od značky Bonduelle jsem ulovila v Levných potravinách a pořídila jsem jí již hodně. Do salátu, ideální, zvláště pak to množství, akorát tak větší jedna porce. 
A zakončila bych dnešní nákupy sušenky, ve tvaru srdce, které jsou určené jako korpus na takové ty Tartalettky, já je samozřejmě jím samotné, protože mou nejmilejší sladkostí je právě sušenka, piškot či Bebečka. 
 
Moc díky za To, že jsi dnešní článek dočetla až sem. Přeji Ti krásný večer, hezký sváteční pátek, krásné Velikonoce a užij si svátky jara. 

PS. jak je budeš trávit?? 
Já měla jet mimo Prahu, ale s tou nohou se to spíš zhoršilo, čili plány se mění, doslova každou hodinou. Njn. 🙄🏃🏻‍♀️🤔

Měj pohodičku, papa ♥♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Eri, tentokrát opravdu bohatý nákupní článek. Hlavně v Actionu jsi toho ulovila hodně...
    Měj se hezky a užij si volné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ani mi nemluv, jsem měla vše nachystané, seznam, co znovu pořídím a nic se nekonalo, nikam se nedostanu. Trčím doma. Krásnou velikonoční neděli přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já měla Velikonoce hodně nabité, ale velikonoční tedy vůbec. Ve čtvrtek jsme s přítelem jeli na wellness pobyt, co jsme dostali od mamčiného přítele. V sobotu jsem byla s mamkou a ségrama na místní Sedlecké pouti a v neděli u babičky na svíčkové a popřát tátovi k narozeninám a pak za nejlepší kamarádkou. Dneska zřejmě půjdeme po obědě zase pracovat, dlouho jsme spali přítel byl včera s kolegy udit maso a padl u toho i soudek piva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, to je panečku krásný program. ☺☺ Wellness i pouť jsem na IG zaregistrovala ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...