pátek 21. dubna 2023

#ShoppingTime No 18.



AHOJ, AHOJ,
přeji krásné úterý, a moc Tě vítám u dnešního článku s nákupy číslo osmnáct. Po několika letech jsem udělala objednávku na e-shopu Lidlu. 
Nechala jsem se tzv influencnout Barčou z YTB, kdy mě nalákala na kosmetické štětce jejich privátky Cien, které testovala. No ale stejně nejvíc věcí jsem tam vybrala pro M., do domácnosti. 
Jídelní stolek se hodí nejen na servírování, ale zvláště pak pro toho, kdo v posteli tráví velkou část svého volného či pracovního času. Lze na něj odkládat prakticky cokoli, přes jídlo, knihy, NTB. 

Tác není sice ze dřeva, ale vypadá dobře zpracovaný, že by mohl nějakou dobu sloužit. Tlakoměr jsem brala dle recenzí a i taky proto, že první tlakoměr, co si M. pořídil, byl právě z Lidlu a má jej v Tř. do dnes, a slouží. 

Zmíněné štětce, kdy balení z umělého materiálu obsahuje 7 štětců, z toho je jedna spirálka na obočí. Nejsou to vůbec zlé produkty, na to jak byly levné. A i balení mě mile překvapilo. 

Zatím jsem se s nimi příliš nelíčila, na to přijde čas velmi brzy, ale na omak jsou jemné, nepelichají, jsou docela i dost husté a nejsou fluncavé. Což je pojem, který se s érou štětců používal velmi, velmi často. Kde je té doby konec, svět se mění a my s ním, s jeho potřebami. Doba - technologie a pokrok jsou neskutečným tempem dopředu. 
Štětce mají i dřevěnou - nebo spíš bambusovou rukojeť, kde je vyraženo logo Cien. Uvidíme, jak se budou tvářit po prvním praní a zátěžové zkoušce používání. Jen si nejsem jistá, jestli bych se zvládla ještě nalíčit plochým štětcem, myslím tím nanést si make-up. Dost možná to bude i taková challange. 
Vybrala jsem si i jeden větší nůž, abych měla např. na maso, na hlávku zelí, na meloun či jen na chleba. Je vážně ostrý a celkem povedený. Nemám mu co vytknout. 
Posledními kousky jsou věci do ložnice. Jedna noční bavlněná košile ve velikosti XS, která spíš odpovídá S byla v akci za cca stovku. No a měli právě jen velikost XS, tak jsem neváhala a brala ji. 
Jelikož je M. neskutečně zimomřivý a jeho ideální pokojová teplota je 26C a více, což je zase pro mě nepřijatelně vysoká a nedokážu v takovém prostředí fungovat, tak budeme muset najít nějaký optimální kompromis. Když jsem viděla toto zimní, flanelové povlečení, neváhala jsem a se sobíky mu jedno vzala. Bude hřát a ještě je roztomilé. 

Celá objednávka mě vyšla na 1800,- Kč. Doručení přes ČP s uložením na pobočce, naprosto v pořádku. 
Měla jsem štěstí a letos poprvé byla zařazena do testování v rámci Trnd. Swiffer mop či prachovka jsou super pomocníci pro úklid. Prachovku znám, naši mi ji vozili z Německa. 
Mop se suchým finišem, nebo pro důkladnější čistění s mokrým hadříkem/finišem jsem vyfasovala já. Jsem za to moc ráda a hned ten večer, kdy jsem si balík z Alzaboxu vyzvedla vyzkoušela, na nic jsem nečekala a šla testovat. Doma je sále co uklízet, však to jistě znáte. 
Opravdu pro rychlý úklid, pro rychlé setření, když se vám nechce napouštět kýbl a brát do ruky mop, je toto ideální. 
Teleskopická tyč je snadno smontovatelná, produkt je velmi lehký, v duce se dobře drží, dolní část je dostatečně ohebná a tenká, že se dostane prakticky do každého koutu, do veškerých prostor, které člověk potřebuje uklidit, nebo jen třeba refreshnout  - provonět např. koupelnu. Tak to alespoň dělám já. 
Na nástavec se zacvakne buď to suchý hadr, nebo naopak napuštěný, který si poradí naprosto se vším a vydrží opravdu dlouho. Za mne je to super produkt a jsem velmi ráda, že jsem součástí testování mohla být. 
V Penny marketu jsem měla již podruhé štěstí a ulovila bedýnku #zachranpotraviny za dvacku, měla jsem vážně velkou radost. 
Také jsem si tam vzala v akci strouhaný sýr a slunečnicová semínky, ty já moc ráda. 
Chřest, já ho prostě miluji a nemohu se ho nabažit. Navíc stále je v nabídce a tady jej snad nikdo krom mě nekupuje. 
A na víkend jsem si koupila ovocnou šťávu a jogurtíky, vše ve stejné příchuti mango & maracuja. 
Toť mé poslední nákupy a jedna objednávka. A co Ty říkáš na e-shop Lidlu? Objednáváš často? 

Já dnes mám 1/2 dne dovolenou, musím si ji vybrat, jelikož zítra je posledního. Jsem trochu přepadlá, jelikož včera jsem se dozvěděla dvě celkem nepříjemné informace, které se týkají osobní roviny. Ale nebudu kazit náladu a atmosféru tady. 
Co čeká Tebe, dnes? Měj pohodový den a ať vše vychází. ☺♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...