středa 19. dubna 2023

#ShoppingTime No. 7


 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu,  a moc Tě vítám u dalších nákupů. Začnu potravinami, takovým mixem. Sheba pro Izi z Alberta, Semtex měli v 50% slevě a tomu jsem neodolala a snad i ten víkend jsem jej vypila. Semtex je pro mě nostalgie, na první středoškolské prázdniny. Staropramen měli také v akci, ale i kdyby nebylo, je to to nejlepší nealko pivo, co znám, co mě chutná. 

V Bille měli za 16,- Kč tyto bramborové ňoky, s běžnou dobou expirace, velmi výhodné. Vera - klasické vložky bez křidélek v Levných Potravinách, jelikož já mám celkem problém, sehnat vložky, které používám spíš sporadicky, ale bez křidélek, nesnáším křidélka. 

V tabáku Geco v OD Ládví, kam chodím, jelikož jsem tam vždy dobře pořídila díky moc milé paní prodavačce jsem se vrátila a za 190,- Kč si mohla pořídit novou verzi přístroje Pulze, při koupi kartonu zahřívacího tabáku. 
Lukáše jsem vytáhla do 2handu outletu také v OD Ládví, kdy on si pořídil dvoje nové kalhoty značky Red Point Canada.

Já jsem si vzala tuto fialovou McKinley bundu, na kterou jsem se dívala již minule (o peripetiích s jejími kapsami jsme již psala...). Jinak bundička je to skvělá, plně funkční vodní sloupec má, dobře sedí, sice bych snesla o chlup menší, ale to je detail. I barevně se mi moc líbí. 

Nahoře jsem si vybrala 3/4 running legíny značky H&M, které jsou jako nové a svetr Lucianno. Svetr jsem si také prohlížela již minule, proč, protože je z kašmíru. Sice je mi extra velký, byl by velký snad i Lukášovi, který má velikost L - pánskou. Ovšem nemohla jsem tam přeci kašmír nechat, navíc za ty peníze, tím myslím 200Kč. Poradíte mi, jak se o něj starat, ideálně jak moc ho vyprat, aby se srazil na mou nositelnou velikost?? 
V DMku jsem byla druhý den ráno, kdy jsem si vyloženě šla udělat radost, takové malé bolestné za ty ztracené klíče. 
Zaujaly mě šumivé kostky do koupele. Jedna vyšla na cca 15,- Kč. Kokosová varianta byla jasná volba a vůně dračího ovoce mě také zaujala, spíš tedy barvou bych odhadla vanilkovou vůni. 
Na doporučení Marti z YTB jsem sáhla po dětském krému na obličej a tělo. Kalíšek poměrně malý obsahuje 75ml produktu, kdy krém je bílé barvy, neskutečně překrásně voní a je moc příjemný. Jako krém na ruce bych snesla hutnější konzistenci, ale na to není také určen. Jinak je parádní, moc ráda ho používám. 
Za 30,- Kč jsem si po delší době vzala jejich dvou-fázový odličovač, snad mi i přišlo, že jej zlevnili, není to možné?? 
Od značky Trend it up jsem vybrala nude - růžovou konturku na rty, jelikož ta moje od Flormaru už je stařičká a rozhodla jsem se ji vyměnit. 
Kondenzované mléko a kokosové mléko jsem brala v Levných potravinách. Bio těstoviny - tvar mašliček v DMku, ale měli jen variantu celozrnnou, kterou já příliš nevyhledávám, ovšem jiné neměli. 
Bio ovocné - müssli krekry nebyly špatné, taková malá, zdravá svačinka. Maliny byly opravdu ve složení poznat, trochu kyselejší, ale dobrá a hodně sytá svačinka. 
Malá plechovka džusu Jumex, padla ještě ten den a čoko krém v bílé variantě, tak na ten koukám snad tři měsíce, ale říkala jsem si, že mi stačí ten, co si kupuji v Penny. Ovšem když to bylo bolestné za ztrátu klíčů, tak jsem si jej dopřála. Jen pro info, tento čoko krém stojí o dvacek kaček víc, než ten v Penny, ale nepořídila jsem si ho, "jen tak". 

V Pet shopu pasta pro Izi s kuřecími játry. Moc jí chutná, budu kupovat další. 
Neodolala jsem a pořídila jsem si od Lorealu jejich vychvalovaná séra a rovnou obě. 

Tedy v setu byly o dost levnější. Revitalift FILLER HYALURONIC, a RETINOL ACID. 
Kolegyně mi doporučila Biotin Plus, pro posílení vlasů, nehtů a pleti. Určitě potřebuji všechno, ale nejvíce vlasy, které díky větší intenzitě běhání začaly zase padat. V Dr. Max měli akci 2+1 na jejich řadu. 
Malý, roztomilý olej s chilli, se bude jistě hodit. 
Konzervy s lososem z Levných Potravin byly skvělé. Dala jsem si jednu s pečivem a druhou do salátu. 
Od milé kolegyně jsem dostala tyto korálky, které mi sama udělala. 
ToDay je řada kosmetiky Penny marketu a řekla jsem si, že vyzkouším jejich antiperspirant, který je navíc bez hliníkových solí. Uvidím, jaký bude, např. ten z Lidlu je pro mé potřeby naprosto dostačující. 



Mé poslední, řekla bych celkem rozmanité nákupy jsou u konce. Zajímalo by mě, jestli máš zkušenost ze sérem od Lorealu? 

Každopádně moc děkuji za pozornost a přeji hezký a pohodový dnešní den. 

pa E. 

6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, ten kasmirovy sveter vyper v pracke a stopercentne sa Ti zmensi.

    Co sa tyka prania kasmiru, tak sa perie v ruke v pripravku na jemne pradlo, nemoze sa zmykat (iba jemne vytlacas vodu) a v ziadnom pripade sa nevesia na vesiak uschnut. Dava sa na uterak na rovnu plochu (stol, skrinka a pod.). Pokial ho zavesis na vesiak (raminko) a bude mokry, tak sa natiahne na cca 2-3-nasobnu dlzku, takze ho budes mat po zem :) Ty mas zmes a nie 100 % kasmir, takze to podla mna nemusis riesit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, děkuji moc, to já přesně potřebuji poradit, než jej strčím do pračky a zničím. Suším svetry na rovné ploše ty, co jsou těžší, nebo z příze např. Svetr jsem si totálně zamilovala ♥, co Ti mám povídat. Měj krásný den.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    jak může někdo nemít rád křidýlka? Já bez nich nedám ani ránu :-D ídéčka si teď kupuje docela dost lidí, protože údajně pasují i do iqosu a jsou levnější. Já podlehla ovocný jednorázovým Elfbarům a nakonec jsem si obnovila doplňovací elektronku a pořídila nějaké ovocné náplně bez nikotinu. Svetr vypadá super snad se ti podaří ho nějak trochu srazit. Na recenzi k sérům jsem zvědavá. Já mám doma načaté Beauty of Josseon se zeleným čajem a je fajn, ačkoliv mizí neskutečně rychle, tka předpokládám, že nejpozději koncem léta budu potřebovat nové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, ID jsou super, ale já jedu v mentolu, to je pro mě topka. HOdně jsem omezila klasické Camel. Za což jsem jen ráda. Měj krásný den. pa ☺

      Vymazat
  3. Eri, líbí se mi ta fialová bundička, no a svetr s kašmírem za dvě stovky je fakt dobrý kup. Biotin zobu taky, snad trochu funguje, i když vlasy OK pořád nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, v 2handu je radost nakupovat, tady pokaždé člověk na něco narazí. Doporučuji 😉👍. Biotin funguje, alespoň kolegyně mi to nedávno říkala, proto jsem se zásobila a mám dalších šest balení. Měj krásný den. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...