úterý 2. května 2023

#Recenze - Balea hydrogelová oční maska & INDULONA NA TĚLO



AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou sobotu ☀️. Moc Tě vítám u mé dnešní dvojité recenze, která snad bude rychlá a výstižná. 
BALEA HYDROGELOVÁ MASKA POD OČI, kterou jsem si pořídila z letošní jarní kolekce, ale nenašla jsem, že by to měla být limitka.

 Obsahuje kyselinu hyluoronou, to byl tako ten důvod, proč jsem si jí pořídila, proč jsem si ji hned všimla. TAké obsahuje dračí ovoce (marakuja) a extrakt s kofeinem. 
Maska je moc příjemná, je dvoubarevná fialovo & oranžová. Dobře si sedne pod oči, dá se nalepit, jak jen sami budete chtít, drží a přilne po obou dvou svých stranách. Nechávám působit klidně i 30min a vyhovuje mi, že maska příjemně chladí, osvěží, zmenší případný otok A NIKAM PO OBLIČEJI NECESTUJE, zůstává na místě a prakticky o ní nevím. 

Maska je jemná, příjemná, parfemace velmi lehká, nic dráždivého, nic výrazného. 
Líbí se mi složení, protože kyselina hyaluronová dělá pleť vypnutější a kofein je určitě dobrý nápad dát do produktu, právě týkající se očního okolí. 
Masku uchovávám v lednici, kdy je zajištěno o to větší osvěžení. Na léto a teplé jarní dny naprosto ideální. 
Maska je k dostání v každém DMku a jeden pár v balení vyjde na krásných 20,- Kč. 
Závěrem asi tolik, že MASKA JE PŘÍJEMNÁ, chladivá, určitě si umí poradit s lehkým otokem očního okolí a umí i lehce vypnout oblast pod očima. Prostě moc příjemná záležitost, na domácí pohodičku. Dávám si ji pravidelně, když si chci odpočinout, nebo kdy si řeknu, že jsem vážně měla dlouhý a náročný den. Ne vždy si na to vzpomenu, že ji mám v lednici. 

Určitě mé kroky brzy opět povedou do DMka , abych doplnila zásoby a měla z čeho vybírat. 
A jaké péči o své oční okolí dáváš přednost nejčastěji? Jaké produkty používáš? 

TĚLOVÉ MLÉKO INDULONA, klasická hutná, pomalu vstřebávající se, moc příjemně parfemovaná, je SUPER. Za mě je super, mám ráda její vůni, ale není to TYPICKÁ VŮNĚ MODRÉ INDULONY, JAK JI ZNÁME Z KRÉMU NA RUCE, je lehce odlišná a odlehčenější. 
Má extra silnou vyživovací a hydratační schopnost, že na někoho by to mohlo být až moc. Není to žádné lehké suflé, to rozhodně ne. Má bílou barvu, hutnější konzistenci, která se delší dobu vstřebává a chvíli trvá, než se bílý film vsákne. 
Čili, tento produkt nebude pro každého, ne každý tyto vlastnosti "zvládne" u produktu. Dalo by se říct, že je to až tělové máslo v krému. 
Také bych řekla, že je určena pro citlivou, jemnou a extra suchou až přesušenou pokožku, která potřebuje extra výživu a hydrataci. Mě vyhovuje moc. Dokonce ji mohu střídat ob den, s nějakým lehčím produktem, emulzí. I velikost mi plně vyhovuje, mám ráda velká balení. 
To, že dokáže pokožku hydratovat až 48h MOHU POTVRDIT, vlastně naváži na předchozí tvrzení, že pokožka vydrží natolik vyživená, ale přitom ne mastná, POZOR TO JSEM ZAPOMNĚLA ZMÍNIT. Pokožka je VYŽIVENÁ, ALE NENÍ ULEPENÁ, ZATÍŽENÁ ANI MASTNÁ. 
Produkt je ideální pro použití v zimním, a chladnějším období, kdy pokožka se dostává do větších teplotních rozdílů, nebo bude ideální pro sportovce, krasobluslaře a plavce. 

Moje pokožka má ráda podobný druh hutnějšího krému na tělo, proto není divu, že se MODRÁ INDULONA STALA MÝM OBLÍBENCEM A ROZHODNĚ BYCH SI JI POŘÍDILA ZNOVU A RÁDA. 


Užij si víkend, ať Tvé plány vyjdou!! 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já co se týče očí mám doma sérum a krém, takže po polštářcích nějak často nesahám, ale doma je pro všechny případy mám. Indulonu jsem kdysi zkoušela v nějaké meruňkové verzi a ač je to těžší krém, tak za mě hydratace takový průměr. Letos mě zaujala ta s aloe, tak uvidíme až projedu momentální zásoby tělových mazadel, které jsem nedávno doplňovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, vidíš verzi s Aloe vera jsem nějak vůbec nezaznamenala. Měj hezký den. ☺

      Vymazat
  2. Polštářky pod oči Balea mám taky ráda - právě proto, že dobře drží a příjemně osvěží. Jen na ně zapomínám... Tělové mléko od Indulony nebude nic pro mne - jak se mléko nevstřebá hned, tak mi vadí a používám ho nerada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, ještě bych ráda vyzkoušela polštářky pod oči od Isany, ty jsou prý taky moc fajn. Měj krásný začátek prac. týdne. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...