čtvrtek 4. května 2023

#ShoppingTime No. 21



 AHOJ, AHOJ,

přeji krásnou a hezkou neděli, kdy Tě zdravím z Třebíče.  Sedla jsem si k psaní, jelikož se mi  postupně tady nashromáždil takový mix, který jsem si stihla předpřipravit a nafotit. 

Díky agentuře Trnd jsem byla zařazena do jejich projektu testování kapslí na praní Ariel Clean Power. Kapsle jsou mimo jiné skvělé i na praní při nižších teplotách.
Balení má v prvé řadě skvělé, bezpečností push balení, krabička je plně recyklovatelná. Přitom se do krabičky snadno dostanete i za pomoci jedné ruky. Což je min praktické a vnímám jako první plus. 
Kapsle se vkládá jako první do bubnu pračky, než se naplní prádlem. Peru prakticky jen na nízké teploty, nejčastěji na 40C, tedy pro mě žádná novinka a značka ideál. 
Ariel Extra Power, kdy kapsle je složená z několika částí, z několika složek, kdy každá má svůj význam. Např. červená zajistí hygieničnost pracího procesu. 
S kapslemi se mi pere velmi dobře a mohu jen a jen doporučit. 
Nyní tady mám nějaké dárečky od Sabči, ještě k narozeninám, za což moc děkuji a velmi mě to potěšilo. Vlastně jsme si tak trochu vyměnily balíčky přes Zásilkovnu, což je naprosto skvělý způsob zasílání zásilek - balíčků. 

Guerlan - oční krém, tak z tohoto produktu jsem nadšená. Dost možná, mě právě tento produkt donutí používat oční krém, na což já jsem obrovský lajdák, všech lajdáků. 
Moc mě potěšilo přáníčko, Balea můj oblíbený cukrový peeling a maska v jednom. Dove jsem si na mou duši chtěla pořídit, protože jsem "zatoužila" právě po jejich typické pudrové vůni a dostala jsem hnedle set na vlasy a obří sprcháč. Sabi, ještě jednou moc děkuji. 🤗

Po práci jsem zaskočila do Normy, kam zajdu tak jednou za dva týdny a odnesla jsem si sýry, jak jinak. TEdy pro ty jsem do této diskontní prodejny, která není všude po republice je. 

Od klientky v práci jsem dostala jako poděkování, tuto bonboniéru Merci, která nepřečká víkend se obávám. 
A snad po sto letech jsem si udělala radost a objednala nějaké spodní prádlo, tedy kalhotky od Victorias Secret, což je značka, kterou mám ráda a sedí mi. 
Tentokrát jsem nakonec šla do setů po třech, čili sešlo se mi naráz doma hned 9ks kalhotek VC. 
Krajku já mám ráda. Vybrala jsem si troje tanga, které mi až překvapivě skvěle sedí a jsou pohodlné, ano tanga jsou pohodlné, když jsou dobře a promyšleně ušité. 
Materiál je také velmi příjemný, žádná umělotina, pěkně drží tvar a pod oblečením snad nebudou příliš prosvítat, no uvidím. Barevně jsem vybírala vyloženě letně. Už se úplně vidím, jak pod šaty vezmu toto prádlo. 
Pořídila jsem si velikost S a sedí mi skvěle. Kde jinde bych mohla kupovat, než na svém milovaném Vinted. Vše je nové prádlo, vždy s visačkami. 
Střih brazilek je to značka PINK, což je dcera VC. 
Když jsem vybírala právě tyto kalhotky, tak mě paní prodejkyně oslovila s nabídkou a slevou, jestli bych nechtěla tuto prošívanou bundu značky Woox. Promyslela jsem si to přes den a večer na nabídku kývla. 
Na Rohlíku jsem si objednala i ze sortimentu Benu, což mi přijde super, a to můj oblíbený a účinný Traumaplant mas, Paralen. Jeden velký zákys v akci, který se do tří dní musí plně spotřebovat a neodolala jsem Mattonce ve skle, která taky vyšla na cca 16,- Kč. 

A co ty e-shop Vinted? Nakupuješ, či prodáváš? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, není zač. Já na Vinted spíš nakupuju, nemám moc nervy u pár korunových položek s lidmi smlouvat, měřit to a tak. Naposledy mi tam vyfoukl někdo takový pěkný šaty s kohoutí stopou, dlouho jsem se rozmýšlela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi ♥, určitě tam na tebe čekají jiné šatičky. Měj krásný den.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...