pondělí 19. února 2024

#OBLÍBENCI za leden 2024


AHOJ HOLKY, 
moc tě vítám u oblíbených produktů za první letošní měsíc a zároveň, přeji HEZKÉ PONDĚLÍ, ať máme dobrý start do nového týdne. O víkendu už nám začalo jaro, tak snad počasí bude pokračovat a nepřijdou ještě mrazy. : )
 Tento měsíc se nám tedy ukázal v plné své síle, myslím tím mrazy, které udeřily. ❄️
Hned na začátku roku jsem si vzala k ruce dva kalendáře. Jeden nástěnný, Gustava Klimta, který jsem dostala k svátku a nalistovala první měsíc. Dělá mi radost každičký den, každé ráno na něj hledím.

Diář ve velikosti A5 od A Cup of Style mám rozložený doma na stole, přepisuji si tam dopředu různé události, úkoly, plány apod. Díky prostoru jsem si začala psát i to do listy na blog. Zatím se mi to daří a líbí se mi tento systém.  

Kávu mám velmi ráda, nejen samozřejmě v zimě. Tuto ZIMNÍ SMĚS značky UPRAŽENO z limitované edice jsem si vyloženě vychutnávala. Je to středně silná káva, poměrně výrazné chuti po oříškách, čokoládě a přitom jde krásně cítit pravá chuť Arabic kávy. Tímto se tedy DM naprosto trefil. 🖤
Pleťové masky používám pravidelně, často a velmi ráda. Tato noční značky Clinique je BÁJEČNÁ. Chválila jsem ji v samostatné recenzi. Pleť krásně vyživí a ráno ji nepoznávám. 
DM je láska na celý život. Tato fotka mě velmi, ale velmi oslovila a chytla za srdce. Dva, přitom tři na fotografii. Andy Flatcher je stále s námi. #DM #blacklove #depechemode #truelove #forever 
Ještě se vrátím ke skin care, konkrétně k tomuto retinolovému séru od Avonu z řady Anew. Toto sérum, nebo spíš svou konzistencí mi připomíná fluid je vysoce účinné, skvěle hydratační. Mou pleť si zamilovalo. Vypne a vyhladí, skutečně funguje. 
Nemohu nezmínit nějaké kousky z dekorativní kosmetiky, jelikož se líčím každý den do práce. 
Make up Forever - rudá, hydratační rtěnka se saténovým finišem, je luxusní záležitost. Mám ji sice dlouho, ale stále si drží konzistenci, vůni a je i tak reálné, že ji dopotřebuji celou. 👌


Mini paletka s rozjasňovačem, bronzrem a tvářenkou od značky Tarte mám ze Sehory. Mám ji min. dva roky. Je skvělá. Měla bych ji vytahovat častěji. 

Natasha Denona má asi TOP OČNÍ STÍNY, zvláště pak jsem si oblíbila její mini paletky, kterých mám hned několik. Vysoká pigmentace, drží i bez primeru, třpytky jdou snadno nanést i štětcem nasucho. Dlouhá výdrž, neopadávají, báječně se blendí, i pro začátečníka jsou vhodné. ZA MĚ PROSTĚ TOP OČNÍ STÍNY. 
Byla jsem asi 3x na chalupě a to je pro mě vždy báječný relax, proto sem tuto aktivitu zařazuji, má zde své místo. Celkově, čas který trávím s DM mě neskutečně naplňuje. Protože láska a díky Pánu Bohu za to. 
Oblíbence zakončím mým novým trikem s Rocky Balboa a plátěnou taškou, kterou jsem tahala od doby, kdy mi dorazila, snad pořád. 


Lednové oblíbence bych tímto uzavřela. 

A co ty jsi nejčastěji v lednu používala?? 



4 komentáře:

  1. Já v kosmetice používám vždy aktuálně otevřený produkt - takže momentál denní krém Astrid, noční Neutrogena, sérum YR. Stíny trochu střídám (paletka, kterou bych ráda zlikvidovala, má jen odstíny šedé, tak občas sáhnu jinam). Rtěnak tekutá, od Rimmelu tuším, nebo světlejší v tužce YR.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, taky mám od každého produktu otevřený jen jeden a než jej dopotřebuji, neotevírám jiný. Taková moje zásada ☺ Hezký den přeji.

      Vymazat
  2. Aj za mňa sú Natasha Denona tiene top. Tá paletka na tvár od Tarte vyzerá taktiež veľmi dobre.
    Pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mini paletky jsou velmi praktické a taky i výhodné. Miluji. Krásný jarní den přeji a děkuji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...