sobota 16. července 2016

Dermacol hruška do sprchy, která mi nevoní :-(


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým bude taková moje malá recenze na SPRCHOVÝ GEL OD ZNAČKY DERMACOL Z ŘADY AROMA RITUAL S VŮNÍ HRUŠKY.

Tento sprchový gel je letošní novinkou, tuším, že byl na trh uveden někdy začátkem roku, ale já ho nemohla stále sehnat, až jsem na něj natrefila v DM drogérii, hnedle a radostně jsem po něm sáhla.



Jedná se tady o sprchový gel s hruškovým extraktem, který má být jemný a má hýčkat pokožku.
Což o to, on jemný je, pokožku umyje, nevysuší a dobře pění a má dobrou gelovou  konzistenci, ale...


....ale, ta vůně mě osobně prostě nejde přes nos. Prostě a jednoduše MĚ TATO VŮNÍ HRUŠKY VŮBEC NEVONÍ. Přijde mi to maličko jako vůně osvěžovače na toaletu. :-( Přijde mi to škoda, protož krom vůně nemohu tomuto výrobku nic vytknout.

Má dobré složení, pěkně pění, dobře umyje, nevysušuje a i zavírání je taková klasické, ale dá se říci, že je i praktické.



Jak jsem již zmiňovala, konzistence je gelová, je lehce zabarvená, co do konzistence za mě prima.

Již jsem jednou měla sprchový gel z této tolik opěvované řady, tuším, že to byl mangový a přišlo mi, že byl zkažený a také mi nevoněl.


Za mě tuto vůní NEE, nemohu Vám tento sprchový gel doporučit.
Mrzí mě to, ale je tomu tak.


A co Vy, také máte zkušenost s výrobky, která Vám prostě nevoněly??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den moji milí.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...