sobota 13. srpna 2016

Oblíbenci za měsíc červenec


AHOJ, AHOJ,

 Moji milí vítám Vás moc u dnešního článku, kterým jsou oblíbenci za měsíc červenec, já vím, malinko opožděně, ale jsem v plném pracovním procesu a k tomu mám dost mimopracovních aktivit.

Vzhledem k tomu, že tento formát jste si oblíbili, tak to bude nově za konkrétní měsíce.


Začneme u pleti, v měsíci červenci jsem si velice oblíbila tento make-up od Lorealu, který je tekutější, velice lehký, má příjemnou konzistenci, dobře se zapracovává, kryje středně a udělá sametový finiš.


Tento korektor ráda používám, protože více rozjasní, než má krycí schopnost.
Mám ho ráda, protože má lehkou, světlou a příjemnou konzistenci, já ho kupovala v Teplicích, ale nevím, jestli se dá pořídit v Praze.


Stálicí na úpravu obočí je moje obyčejná světlá tužka na obočí od značky Essence, krásně dokreslí a sedí mi odstín. Dá se ořezávat a neláme se.


V létě mám ráda barvičky, navíc nosím barevné oblečení, převážně šatečky, sukně, halenky, tílka a trika a tato paletka to skvěle doplňuje.


Jedná se tedy o paletku Sleek Celestia 445, kterou jsem kupovala na Interbeauty.


Nejvíce používám modré, fialové a zelené odstíny a blendím poslední hnědou barvičkou a občas si nanesu výraznější černou či modrou linku.


Tato řasenka Maybelline mi vykouzlí krásné dlouhé, husté a pěkné řasy jsem s ní velice spokojená a stala se mojí oblíbenkyní a ještě jednou za ní Janičce mé sledovatelce děkuji.



Moc ráda v létě používám tento teplý bronzer od Essence. Krásně voní po kokosu, krásně pleť zahřeje, není potřeba používat ani tvářenku a udělá multifunkční práci. Navíc je mega velký.


Mám ho v odstínu 02 sunny. A stál mě cca do 100Kč. Jen maličko více práší, ale je ho tam opravdu hodně, tak mě to žíly netrhá.


V létě ráda rozjasním svoji pleť a nyní je to moje I love make-up srdíčko, které je krásné se zlatavými odlesky, příjemné, velice pigmentované a krásně sedí mé pleti.


Když si dávám výraznější líčení typu stíny a rozjasňovač, tak volím jen takové zabarvené balzámky na rty, tento od Maybelline je super.


Krásná nude narůžovělá barvička mi moc sedí.


Noc ráda nosím tuto modní super oboustranné naušnice od Avonu, v červenci jsem si oblíbila tuto perličkovou variantu.


No a jsme u parfému, na léto mám ráda svěží, citrusové vůně a tato Versace Versense je naprosto úžasný, více jsem o něm psala v samostatné recenzi ZDE.


No a to jsou moji oblíbenci za měsíc červenec, kdyby Vás zajímali oblíbenci z řady pečující kosmetiky, tak mi dejte dole v komentářích vědět.

Ráda pro Vás zpracuji.

No jinak Vám přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...