pondělí 8. srpna 2016

Ryor Wellness and Spa ORIGINAL BEER COSMETICS - recenze


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze. Úžasná česká kosmetická společnost RYOR, kterou jak víte mám velice ráda mi zaslala produkty k recenzi, kterou Vám nyní přináším.
Paní ředitelku osobně neznám, ale znám jednu paní z marketingu, což je mojí bývalou sousedkou a také jednu paní, která pracuje při stáncích na Wellnessandbeauty.
Jen tak pro informaci společnost Ryor má sídlo ve Středočeském kraji v obci Kyšice, což je cca 1,5km od mého rodiště a vždy tuto firmu na Wellnessandbeauty akci navštívím a něco si odnesu.

K recenzi mi zaslala její novinkovou Pivní řadu,  o které si můžete více přečíst ZDE.

A nyní se vrhneme na moji samostatnou recenzi tří produktů, které my byly zaslány.


Tento sprchový gel má čirou konzistenci, naprosto úžasně pění, takže ho stačí opravdu malinko, krásně svěže - květinově- lehce kořeněně voní a nevysušuje.
Sprchový gel zanechá jemnou a zhydratovanou pokožku.


Co se týká balení, tak je velice pěkné, praktické a takové inovativní, jak jsem již psala jedná se o novinkovou řadu značky Ryor.


Popis produktu

Osvěžující sprchový gel je šetrný ke všem typům pokožky včetně suché. Obsahuje chmelový extrakt a další látky zajišťující zvláčnění a hydrataci pokožky. Gel je vhodný pro každodenní použití a díky optimálnímu pH je vhodný i pro intimní hygienu.

Tyto vlastnosti musím jen a jen potvrdit, navíc více jsem psala výše. Gel je velice příjemný, šetrný, nedráždí, úžasně voní a dobře pění, navíc 250ml stojí cca 119Kč.


Navíc velice praktické balení, které oceňuji.

Pivní pleťový krém s kyselinou hyaluronovou

Popis produktu

Dobře vstřebatelný krém s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové, chmelového extraktu, arganového másla, vitaminu E, avokádového a jojobového oleje. Zajišťuje pleti bohatou hydrataci, výživu a regeneraci. Vhodný pro denní i noční péči po celý rok.

Opět mohu potvrdit, tento krém je lehký, dobře se vstřebává, přijde mi, že i malinko rozjasňuje a díky arganovému máslu skvěle hydratuje, nemastí se mi po něm pokožka, struktura nebo konzistence chcete-li tak je lehčí, dobře se zapracovává  a dobře se vsakuje.


Jemná bílá konzistence.


Opět nádherně voní, úplně stejně, jako sprchový gel a co je naprosto super, že parfemace nevadí samotné pleti. :-))

Pivní krém na ruce

Popis produktu

Jemný, lehce vstřebatelný krém na ruce s obsahem chmelového extraktu, bambuckého másla a lecitinu. Pokožka rukou i okolí nehtů jsou po aplikaci jemné, vláčné a regenerované.
Krém na ruce zlepšuje a udržuje ochrannou vrstvu pokožky.




Tento krém je pro mě super, velice příjemný, jemný, dobrá lehká konzistence a i složení.
Navíc krásně voní, dobře se vstřebává, ruce na dlouhou dobu hydratuje a nezanechává pocit mastných rukou.


Barva je bílá, čistá a příjemná, navíc stačí velice malé množství viz ilustrační foto.


Krémík se krásně zapracuje a vstřebá, ideální do práce na stůl nebo i do kabelky.


Ráda bych to shrnula, tato sada mi jednak udělala velikou radost, navíc jedná se o novinkové produkty, které rozhodně mohu vřele doporučit.
Sada je podařená celkově, sprcháč super, pleťový krém parádní, navíc rozjasňuje a krém na ruce také velice praktický, který budete mít na dlouho.
Krémy oba obsahují 100ml produktu a stojí 119Kč krém na ruce a 129Krém na pleť a sprchový krém obsahuje 250ml a stojí 119Kč, takže vše jak má být, jak říká moje kamarádka Sylva.


Inu moji milí, budu moc ráda za Vaše tipy na Vámi oblíbené produkty Ryor.
Již jsem vyzkoušela velmi mnoho produktů vč. dekorativní kosmetiky a vždy jsem byla velice spokojená.
Již jste asi mohli zjistit na mém blogu.

V závěru chci velice kosmetické značce Ryor poděkovat za zaslání těchto tří produktů k recenzi, která je skutečně nezávislá. :-))
Jsem ráda, že jsem mohla navázat spolupráci, je mi to ctí, navíc mám velice blízko k této kosmetické značce.

No nic jsem dlouhá, už končím.

Věřím, že se Vám dnešní recenze líbila a budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...