neděle 19. srpna 2018

Avon Mark fixační sprej na make-up


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze. Dnes se zaměříme na fixátor make-upu od značky Avon Mark. Tento produkt produkt používám už nějakou dobu a je to snad mé čtvrté balení což svědčí o tom, že jsem s ním spokojená a to velice. 

 

Sprej můžete nanést na obličej buď to před nanášením make-upu nebo jako zafixování, nebo si s ním můžete zvlhčit Vaši houbičku na make-up, jako to občas dělám já. 

Produkt mi velice sedí a pomůže mi udržet moje líčení svěží a stále na stejném místě po dobu několika dlouhých hodin a zvláště v letních parných dnech se to vyplatí, aby se Vám make-up neslíval. 


Sprej má prima funkční střičku, nastříkáte z dostatečné vzdálenosti na obličej příjemnou mlhu, která zajistí, že Vám make-up bude držet celý den, mám to ozkoušené. 

Kupovala jsem ho v akci v katalogu, ale dá se sehnat i na Notinu.cz nebo na dalších e-shopech a vyjde Vás cca na 80 - 90 Kč, což mi přijde super cena. 


Charakteristika produktu:



Vlastnosti:
  • dlouhodobá fixace make-upu
  • zajišťuje bezchybný vzhled
  • zamezuje rozmazávání a blednutí líčidel
Jak používat:
Před použitím důkladně protřepejte, nastříkejte přiměřené množství přípravku na tvář. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Opakujte podle potřeby kdykoli během dne.


Také používáte fixační spreje?

Přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...