úterý 21. srpna 2018

Balea - třešňový květ - nový krém na ruce


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na produkt privátní značky DM drogérie - BALEA TŘEŠNOVÝ KRÉM NA RUCE, který se v drogériích objevil letos na jaře a to  hned ve dvou provedeních. Já si pořídila právě tuto variantu s třešňovým květem. 




Nejenom že má krásné takové retro balení, ale i samotný produkt není vůbec špatný. Musím konstatovat, že je to jeden z mála krémů na ruce od značky Balea, který mi vyhovuje. Mám ho v šuplíčku v práci a pravidelně - několikrát denně si s ním mažu ruce. 



Obsahuje extrakt z rýžového mléka a chrání pokožku před vysoušením, zanechává pokožku rukou hebkou a vláčnou, což mohu jen a jen potvrdit. 

Krásně jemně vodní, dobře se roztírá, dobře se vsakuje na rukách nezanechává žádný mastný film, což zvláště v práci v kanceláři oceňuji. 



Textura samotného produktu je lehká, taková střední, není ani vodový, jak jiné krémy na ruce od Balea bývají a ty mi právě nevyhovují a není ani příliš hutný. Navíc se mi moc líbí to balení a zavírání, které se dost podobá třeba produktům od značky The Body Shop, Loccitan, Lidl nebo jiných značek. 



Tento produkt je stále v nabídce, tak pakliže Vás moje recenze či samotný produkt zaujal Vřele a s čistým svědomím Vám ho mohu doporučit. 



A co Vy? Také máte rádi produkty značky Balea?

Přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...