pátek 31. srpna 2018

Čistící pěna s přírodním extraktem z granátového jablka - privátka Douglas


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní recenze PRODUKTU NA PLEŤ OD PRIVÁTNÍ ZNAČKY DOUGLAS A TO ČISTÍCÍ PĚNY S PŘÍRODNÍM EXTRAKTEM Z GRANÁTOVÉHO JABLKA. 

Tuto pěnu jsem si pořídila ve slevách v červenci 2018 v parfumerii Douglas u nás v OC Nový Smíchov. Slevy mají markatní, například tento produkt jsem pořídila za krásných 99 Kč a ještě mají akci 2+1 zdarma, což jsem samozřejmě využila, ale to jste již viděli v nákupech za červenec 2018. 





Z této řady Douglas Naturalis jsem již měla pleťovou masku s arganovým olejem, která byla vážně moc prima a také jsem si ji ve slevách koupila a i jako dárek jsem jí volila, protože byla za krásných 59 Kč namísto plné ceny tj. 279 Kč. Ale zpět k samotnému produktu. 

Pěny na čištění pleti mám asi nejraději, preferuji je před čistícími gely nebo toniky a micelárními vodami, né že bych zmiňované produkty nepoužívala. 

Čistím si s touto pěnou svoji pleť každé ráno a krásně pleť vyčistí, osvěží a nezanechává ji vysušenou a staženou. 



Zkoušela jsem ji i na odličování a také velká spokojenost, s make-upem a dalšími líčidly si dobře poradila. Je velice příjemná, jemná a nedráždivá a neštípe v očích, ale na oči tyto produkty nepoužívám na to mám speciální produkty převážně dvoufázové odličovače. 

Produkty Douglas Naturals jsou v BIO kvalitě a jsou veganské, což mi mohlo zlákat řadu z nás. 

Jak jsem říkala s produktem jsem moc spokojená - navíc za tu výhodnou cenu. Jen mi příliš nevoní, vůně granátového jablka to za mě příliš není, spíš to voní tak trochu chemicky, ale tento jediný nedostatek přežiji. 

Proč jsou produkty ve slevě - Douglas přechází se svou privátkou na nové balení, tak proto vyprodávají zásoby. 

Rozhodně se na produkty mrkněte. 




Pěna má i pěkné balení a praktickou pumpičku. 


Na očištění celého obličeje si dávám tři pumpičky a na odlíčení tento proces opakuji dvakrát a naprosto to stačí. 




A co Vy, čím si nyní čistíte svou pleť? A máte rádi privátní značky?

Přeji Vám příjemný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...