středa 29. srpna 2018

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Energic Shampoo 250 ml



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze pánského mátového šamponu na vlasy, který jsem kupovala u nás v kadeřnickém salonu, kam chodíme s manželem a vyšel mě něco mezi 150 -200 Kč za 250 ml, ale dá se sehnat i na různých e-shopech, stačí si ho vygooglit. 


Šampon primárně používá můj muž, je také z pánské řady Loreal Proffessionnel, ale přiznám se, že párkrát jsem ho vyzkoušela, abych si na něj mohla udělat také svůj vlastní názor. 

Šampon je to příjemný, skvěle je v něm cítit chladivá a osvěžující máta, takže pro letní horké dny značka ideál a také obsahuje ženšen. 


Stačího nanést maličko a krásně umyje a napění celou hlavu, dobře se smývá a zanechá vlasy a pokožku hlavy příjemně osvěženou a vlasy jsou po něm lesklé. Asi ho nebudu používat dlouhodobě, ale manželovi vyhovuje a jistě mu ho pořídím znova. 


Má gelovou a čirou konzistenci a je tak akorát tekutá a jak jsem říkala stačí ho nanést skutečně malinkaté množství, aby krásně umyl a osvěžil vlasy. 


ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Energic Shampoo 250 ml

LOREAL PROFESSIONEL Energic Shampoo je luxusní pánský energizující šampón, který je vhodný pro všechny typy vlasů. Tento unikátní šampón svým účinným složením dokonale osvěží Vaše vlasy i vlasovou pokožku, kterou obnovuje, celkově Vaše vlasy nazdvihuje od kořínků a ž po konečky, dodává jim maximální objem, energii, vitalitu a sílu.

Použití: 
Aplikujte na vlhké vlasy, napěňte, nechte krátce působit, poté pečlivě spláchněte vodou. 

Účinky: 
Výsledkem aplikace jsou dokonale čisté, osvěžené a vitální vlasy a vlasová pokožka, které září energií a zdravím. 

Specifikace:
Výrobek je vhodný pro všechny typy mužských vlasů. 
Obsah: 250 ml


A jaké produkty na vlasy používají Vaše drahé polovičky?

Přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...