úterý 7. srpna 2018

Cupcake - Lush - čerstvá pleťová maska


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze, u dnešního mého poznatku na tuto pleťovou masku značky Lush. 

Od značky Lush jsem měla celou řadu produktů vč. masek a vždy jsem byla spokojená. 

Tuto Cupcake jsem získala na základě vrácení pěti obalů od spotřebovaných produktů zdarma. 


Jelikož mám v poslední době pleť v né dobré kondici, tak masky používám skutečně často a tuto jsem si hned po prvním použití oblíbila a moc mi vyhovuje. 


Maska je to hydratační díky marockému bahnu ta také díky lněnému semínku dodá pleti potřebnou hydrataci. 

Toto 50 ml balení se dá zakoupit buď to v kamenném obchodě nebo na jejich e-shopu za 305 Kč.


Marocké bahno Rhassoul má vysoce absorpční vlastnosti a spolu s kakaovým práškem vytáhne všechny nečistoty a pleť tak do hloubky pročistí. Čerstvá máta pleť stimuluje a tonizuje, zatímco lněné semínko a kakaové máslo ji zjemňují a hydratují.




Maska krásně chladí, dobře se nanáší, má takovou hutnější konzistenci, krásně voní po kakau a svěží mátě, jediné co je nevýhoda u těchto pleťových čerstvých masek je, že se musejí spotřebovat max. do měsíce, tak nyní maskuji dost často, abych mojí pleť nakopla, po pobytu v nemocnici je taková povadlá a šedá. 


Maska mi velice vyhovuje a rozhodně to není moje poslední balení a rozhodně si půjdu koupit nějaké další produkty a budu opět sbírat prázdné nádoby, abych je vyměnila za nový produkt, což je výhodné, navíc šetrné, jelikož obaly jsou ze 100 % recyklovatelného materiálu.

Pokožka po nanesení této  masky je krásně jemná, vyživená a čistá a na omak heboučká.


A co Vy říkáte na produkty značky Lush?

Přeji Vám příjemný a pohodový prázdninový den. 

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...