čtvrtek 9. srpna 2018

Osmé výročí svatby


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku ze série 

"a tak si žiju". Koncem července respektive 30.7.2018 jsme oslavili osmé výročí svatby, je neskutečné jak ten čas letí a to jsme s manželem spolu již dvanáctým rokem. 

Zašli jsme proto do naší oblíbené restaurace U Modré kachničky, kde jsme uplatnili voucher ze Slevomatu, kdy jsme pořídili otevřený voucher v hodnotě 2000 Kč za 1599 Kč což se vyplatí. 




Brali jsme se v pátek 30.7.2010 v obřadní síni U Anděla a oddával nás náš kamarád. Svatba to byla malá - komorní, jen svědci a kamarádi, dávám pár foteček. 




Tady máte pár foteček z naší svatby. 






Výročí svatby, svátky a rodinné narozeninové oslavy držíme a rádi si zajdeme někam posedět a na něco dobrého. 



Od manžela jsem dostala velkou kytici lilijí, voucher na libovolný nákup oblečení či kabelky a pak krém na ruce značky Loccitan.


Na večeři jsem se vyšňořila a vzala si nové šaty Tommy Hilfiger, sice je mám z loňského roku, ale poprvé jsem je vynesla ven. 


Jedna selfie nesmí chybět. 


V Modré Kachničce nás mile přivítali se slovy, že si nás pamatují a že nás opět rádi vidí. 



K pití jsme si dali velkou lahev neperlivé vody, abychom se v tech tropických teplotách osvěžili a spíš i vzkřísili a pak domácí citronovou a zázvorovou limonádu, kterou všem doporučuji, na osvěžení to nejlepší. 


Tradičně nám přinesli domácí pečivo a bylinkové máslo a máslo s mořskou solí jako pozornost podniku - amuse bouche. 


Tentokrát jsme vybírali ze stálého jídelního lístku, kde bylo na výběr plno lahodných pokrmů a dvě degustační menu, ale v tom vedru jsme si každý dali jen předkrm a hlavní chod a byli jsme rádi, že jsme byli rádi, ano jsme hlavní chod nedojedli. 


Manžel zvolil na předkrm zeleninový salát s marinovaným ovčím sýrem, ano je to zvláštní, spíš byste tipovali, že já si dám salát, ale měli jsme to naopak :-).


A já si dala masovou zvěřinovou paštiku s lesními plody a balsamikem. Oba předkrmy byly velice lahodné a skvěle dochucené. 


Jako hlavní chod jsme si vybrali jídlo pro dvě osoby a to staročeský pekáč, což obsahovalo pečenou kachnu, pečeného bažanta, pečené telecí, hovězí výpečky, ořechovou nádivku, domácí rolované bramborové knedlíky, šoulet a sosík. 


Jídlo bylo naprosto fantastické, krásně měkké, doslova se rozpadalo, bylo fantasticky dochucené, ale bylo toho na nás moc, nedojedli jsme, přecpali jsme se, ale "nebe v hubě" za to stálo. 


Na závěr jsme si místo dezertu dala černou kávičku a ještě chvilku jsme poseděli, popovídali a poté pomalou procházkou z Újezda šli domů. 


Doufám, že se Vám můj dnešní příspěvek líbil a popřeji Vám krásný a ničím nerušený letní den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...