středa 15. srpna 2018

Jak na padající vlasy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás Vítám u dnešního článku u dnešní recenze. Před nějakou dobou mi začaly díky zdravotním komplikacím dost padat a řídnout vlasy, tak jsem se snažila na to zaměřit. Pořídila jsem si doplnky stravy, různé vitamíny, minerály a tak a i vlasovou kosmetiku.

Nejvíce se mi osvědčila tato dvojka, tedy kofeinový šampon Alpein, který kupujeme v Německu a vyjde cca na 8 Euro, ale u nás se dá sehnat okolo 180 Kč třeba v DMku nebo v lékárně a pak maska na vlasy od Loreal professionnel, kterou mám z kadeřnického salonu, ale dá se sehnat pohodlně na e-shopech a maska vyjde okolo 350 - 400 Kč.


Šampon používám již nějakou dobu a používá ho již cca dva roky můj muž a vlasy skutečně po něm méně padají, nelámají se a houstnou. Má příjemnou gelovitou konzistenci, dobře pění, pěkně voní a opravdu mi na zahuštění vlasů pomohl. 



Podrobné informace o produktu

Alpecin SPORT Kofeinový šampon CTX obsahuje speciální kombinaci přísad-kofein Alpecin a mikroživiny (biotin, zinek, hořčík a vápník). Muži, kteří velmi intenzivně cvičí často trpí vypadáváním vlasů. Spotřebovávají velké množství energie a do vlasových kořínků se ji dostává při velké fyzické námaze velmi málo. Je proto nutné tuto energii vlasovým kořínkům zajistit. K tomu vám poslouží Kofeinový šampon. Obsažené látky v šamponu nabíjí vlasové kořínky, a tak podporují růst silných vlasů. Po použití šamponu budou vaše vlasy zdravé a budou mít dost energie pro přirozený a vitální růst.

Výsledek:

  • Pomáhá aktivovat vlasové kořínky
  • Pevnější a zdravější vlasy
  • Dodává energii vlasovým kořínkům
  • Zanechává vlasy silné

Složení:

  • Kofein-vyživuje
  • Taurin
 

Tuto masku na vlasy jsem měla již několikrát spolu s dalšími produkty řady Profiber, ale až v této kombinaci mi maska vyhovuje a slouží asi nejvíce. 

Maska moc krásně jemně a svěže voní, má příjemnou krémovou konzistenci, vlasy vyživí, jsou po ní krásně lesklé, hebké, neelektrizují a skvěle se rozčesávají. Stačí jí nanést menší množství do délek a maska se postará o vše sama. 



L'Oréal Professionnel Pro Fiber Restore Mask

hloubkově regenerační maska pro středně poškozené vlasy


Regenerační maska pro obnovu poškozených vlasů.
Stupeň poškození 2 - poškozená kutikula a kortex

Účinky:

  • Poškozené vlasy jsou posíleny, vypadají zdravěji
  • Lehká a krémová textura, vyvážená péče
  • Snadnější rozčesávání
  • Výsledkem jsou hladké, lesklé vlasy od kořínků ke konečkům

Typ vlasů:

Tento produkt je vhodný pro jemné až hrubé vlasy. Citlivé, melírované nebo jinak chemicky ošetřené poškozené vlasy.

Vůně:

Tóny koření a květů se santalovým dřevem.

Použití:

Naneste do vlhhkých délek vlasů. Nechte působit 5 minut. Poté vlasy opláchněte.
Zachová výsledek salónní služby až po dobu 4 umytí. Po každém 4. umytí se aplikuje Re-Charge, koncentrovaná péče, která do vlasů doplní APTYL 100 a prodlouží výsledek celé péče až po dobu 6 týdnů.


Šampon má gelovou tekutější konzistenci a maska je krémová.


Toto jsou mí současní vlasoví oblíbenci a mohu říct, že se rozhodně k nim budu vracet, protože mi moc pomohly s padáním a zahuštěním vlasů. 


A jaké vlasové produkty používáte Vy?


Přeji Vám příjemný a pohodový den.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...