pondělí 13. srpna 2018

Oblíbenci za měsíc červenec 2018


AHOJ,AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních oblíbenců za měsíc červenec 2018. Nyní tady toho mám docela dost. V červenci jsem ještě byla polovinu měsíce doma, ale poté jsem již nastoupila do práce, kam jsem se moc a moc těšila. Inu vrhneme se na to. 😛



Moc ráda jsem používala tento zabarvený - tonující krém od Biodermy s SPF 50, je příjemný, lehký a dobře se vsakuje a pokožku za nechá pěkně sjednocenou.


Make-up jsem volila i díky letnímu a teplému počasí lehčí a moc jsem si oblíbila na léto tento lehký Loreal Nude a mám ho v nejsvětlejším odstínu 100 Porcelan. Make-up je to lehoučký, tekutý, dobře s pletí spline a sjednotí ji. Sice je na léto na mě světlejší, ale já to doladila bronzerem. 


Nejraději a také nejčastěji jsem sahala právě pro Hoola bronzeru od Benefitu, který mi krásně sedí a dobře s ním obličej zahřejete. 



Abych obličeji a tvářím dodala šmrnc a trochu lesku, tak jsem velice ráda používala rozjaňovač The Balm Betty Lou, čili ten nejtmavší, ale na léto a lehce opálenou pokožku je to ideální. 


S očima jsem to příliš nepřeháněla a volila jsem spíše stíny se šimerem a s leskem, aby to krásně ladilo k letnímu počasí a proto jsem nejčastěji volila stíny z paletky The Balm Nude tude. 



Jakou jinou řasenku v létě používat než voděodolnou a tato Lash sensation od Maybelline je naprosto parádní a udělá mi krásné, dlouhé a husté řasy. 


Léto volá po barvičkách, tak jsem vytahla tuto růžovou rtěnku od značky Dior, která je krémová, vysoce hydratační, pravda dlouho na rtech nevydrží, ale to mě nijak nevadilo. Jak říkám na léto ideální barvička. 



Nehty mám sice gelové, ale nehty na nohou jsem si nejčastěji lakovala rudou - červenou barvou od Yves Rocher. 


A došlo i na můj nejoblíbenější parfém značky Chanel Coco mademoiselle, který je naprosto fantastický a já ho prostě miluju. 



Tak to byly moji červencoví oblíbenci a co jste nejčastěji používali Vy v měsíci červenci a co jste si oblíbili??


Přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...