sobota 25. srpna 2018

LANCÔME Color Ideal Poudre kompaktní pudr





AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze Lancome Color Ideal Pouderu, který mám doma již nějakou dobu, ale až nyní v létě jsem ho začala používat. Kupovala jsem ho u nás v zapadlé Teta drogérii za naprosto směšné peníze cca za 250 - 300 Kč. Pudr se dá sehnat v Sephoře nebo na různých e-shopech. 

 

Od značky Lancome jsem kdysi měla oční stíny a byly skvělé, vím že tato značka má celou škálu dobrých produktů a kamarádka si chválí moc krémy na pleť. 


Jedná se tedy o kompaktní pudr, který by měl zmatnit až na 8h. Ráno když si ho nanesu, tak mi pleť vydrží krásně matná a nelesknu se, ale celý den rozhodně nevydrží, v průběhu dne se musím přepudrovat, ale to mi neudělá žádný pudr. 


Pudr má krásné luxusní balení vč. krabičky, obsahuje dostatečně velké zrcátko a také houbičku a plastovou krytku na samotný produkt.


Pudr mám v nejsvětlejším odstínu 010 je na prosto barevně perfektní, navíc je krásně jemně namletý, nepráší, není parfemovaný a na pleti krásně sedí. 


Na pudr používám štětec PLH, který jsem si velice oblíbila. Toto je pro mě naprostá nezbytnost, aby mi make-up a celé líčení vydrželo musím prostě pudrovat ať je léto nebo zima, prostě T-zona se mi mastí. 


Používám štětec z řady PLH master M55, který mi moc vyhovuje. 


Popis:

Kompaktní pudr s lehounkou texturou Lancôme Color Ideal Poudre perfektně splyne s pletí a vyrovná její nedokonalosti. Luxusní pudr vytváří nádherně matný a sjednocený vzhled pleti. Pudr má ultralehkou texturu a dodává tak pocit neuvěřitelné jemnosti a komfortu, pudrové pigmenty jsou dermatology Lancôme Laboratories navrženy tak, aby vytvořily přirozený vzhled a dokonale přilnuly k pleti.

Pudr dokonale zmatňuje tvář a dotváří nádherný sametově hebký vzhled tváře.

Účinky:

  • dokonale zmatňuje
  • perfektně splývá s pletí
  • má ultralehkou texturu
  • dodává přirozený vzhled

Složení:

  • unikátní pigmenty – vytváří přirozený vzhled nalíčení, díky speciální technologii dobře přilnou k pleti a přizpůsobí se jejímu tónu

Typ pleti:

Pudr je dermatologicky testován, je vhodný pro všechny typy pleti.


A jaké pudry používáte Vy?

Také se Vám mastí T-zona?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...