pátek 21. září 2018

Nákupy Vinted I.část



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních nákupů. Konečně i já jsem objevila stánku Vinted, kde jsem zprvu chtěla jen prodávat, ale nakonec to dopadlo úplně jinak a spíš jsem jen a jen nakupovala, ale za to velice lacině a výhodně. 


Pořídila jsem si nějaké oblečení, kosmetiku a oblečení pro mého muže, tyto nákupy jsem rozdělila do dvou částí, jak jste si z nadpisu asi mohli všimnout. 




Potřebovala jsem obměnit nějaké svetříky a moc mě zaujaly tyto dva, jeden světle růžový a propínací značky Tommy Holfiger a pak krásně zelený značky Gant. Oba mám ve velikosti S a jsou z moc příjemného materiálu a už se moc těším až si je obléknu.


Pro chladnější dny jsem si pořídila teplejší propínací vestu na zip v tmavě modré barvě značky Tommy Hilfiger a překrásnou kostkovanou košili značky Gant. 


Také jsem tam ulovila moc krásnou a velice zachovalou podzimní-jarní bundičku značky Mango ve velikosti S. Bundička je velice příjemná a lehoučká jako pírko.


Manželovi jsem pořídila domácí obleček v podobě tepláků a mikiny značky Nike, vše přišlo perfektně zabalené, vyžehlené a vyprané. 


Dále jsem mu tam pořídila i pár kousků na běžné denní nošení a to lehký svetřík značky Tommy Hilfiger, stejné značky světlou košili s krátkým rukáve, oblekovou světlou košili značky Gant a jako dárek jsem dostala černou - velice praktickou košili. 


A ještě jsem manželovi pořídila novou brašnu na dokumenty a notebook, který u sebe denně nosí do práce a na různá pracovní setkání. 


Z objevené stránky jsem doslova nadšená a i ze zakoupených věcí. 


A co Vy, prodáváte nebo nakupujete na Vinted?

Přeji Vám krásný a poklidný den.

papa Vaše E.

1 komentář:

  1. Ahoj, já oblečení z druhé ruky nakupuji celkem často a kromě Vintedu se mi dost osvědčilo hledat věci i na https://obleceni.biginzerce.cz/ Je tam totiž dost velký výběr oblečení a občas se dá narazit na opravdu hodně zajímavé kousky.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...