neděle 23. září 2018

DKNY Be Delicious parfémovaná voda pro ženy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Tuto parfémovanou vodu DKNY Be Delicious jsem si pořídila od mé sledovatelky Janičky z Brna, která ji prodávala velice výhodně na Instagramu. Dlouho jsem tuto vůni neměla zrovna jsem potřebovala nějakou lehčí a letnější vůni. 

Mám ji v provedení 30 Ml a vyšla mě na krásných 800 Kč. 

Je to má oblíbená letní a svěží vůně, která ve mě evokuje pocit svěžesti, cistrusů a léta. Mám ji moc ráda a opakovaně se k ní vracím. 



Popis parfému DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious je energická parfémovaná voda inspirovaná životním stylem New Yorku. Kombinace vybraných ingrediencí vám přinese pocity nevinnosti, neodolatelnosti a tajemna.
  • svěží ovocno-květinová vůně
  • pro silné a okouzlující ženy každého věku
  • vhodná především pro jarní a letní období
Složení vůněParfémovaná voda se v hlavě otevírá svěžími okurkovými a grapefruitovými tóny, které se snoubí s něžnou magnólií. Srdce vůně patří především výrazným jablečným notám. Ty obklopuje krásné květinové aroma. Dřevitý závěr doplňuje ambrový akord.

Složení








Hlava
magnólie, okurka







Srdce
fialka, konvalinka, růže, tuberóza, zelené jablko







Základ
ambra, dřevité tóny, santalové dřevo







Druh vůně
květinová, ovocná



A jaké vůně máte rádi na léto Vy??


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...