úterý 11. září 2018

Tělový krém s arganovým olejem - privátka parfumérie Douglas




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. 

V červenci jsem objevila velké letní slevy v parfumerii Douglas a nakoupila jsem si tam hned několik produktů. Jelikož mi docházelo mazadlo na tělo, tak jsem zkusila jejich privátku a to s argonovým olejem. Krém mě vyšel na krásných 99 Kč. Slevy měli nebo stále ještě mají z toho důvodu, že vyprodávají zásoby, jelikož přecházejí na nové obaly. 






Tento tělový krém má 200 ml, krásně hydratuje, je spíše hutnější, dobře se nanáší, skvěle se vstřebává, nezanechává žádný mastný film a parádně hydratuje. Pokožka je po něm příjemná, hebká a vláčná. 


Krém používám po každém sprchování, jsem na to tak zvyklá a moc mi to vyhovuje. Krém obsahuje výtažky z arganového oleje, které krásně pokožku vyživí. 


Konzistence je příjemná, není moc hutná, ani vodová, je tak akorát.

Parfemace je taková přírodní a musím se přiznat, že mi moc nevoní, toto je snad jediný nedostatek tohoto produktu, jinak jsem s ním nadmíru spokojená. 


A čím svou pokožku hydratujete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...