čtvrtek 13. září 2018

Oblíbenci za měsíc srpen 2018


AHOJ,AHOJ,



Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních oblíbenců. Opět se sešel měsíc s měsícem a já Vám dnes představím produkty, které jsem v měsíci srpnu 2018 používala nejraději a nejčastěji. Bylo neskutečné parno a teploty dosahovaly tropických hodnot, tak na líčení nebylo ani pomyšlení, ale přes to jsem něco používala. 

Líčila jsem se hlavně do práce, ve volných chvílích a o víkendech jsem dávala přednost nenalíčené a hydratované pleti. 






Make-up byl pro mě jasnou volbou, potřebovala jsem něco lehkého a matujícího, ale stejnak jsem se musela v průběhu dne několikrát přepudrovávat, proto jsem volila tento make-up Catrice HD Liquid Coverage v odstínu 010. Ano i v létě používám ten nejsvětlejší odstín, prostě jsem se letos neopalovala a nebyli jsme ani nikde na dovolené, takže jsem stále bílá. 



V líčení očí jsem se v srpnu držela při zemi a používala jen nude přírodní odstíny, buď to na celé víčko anebo jsem je lehce vystínovala. Nejčastěji jsem sahala po této paletce od Make-up Revolution. 


Na tváře jsem používala produkty od stejné značky, potřebovala jsem je trochu provětrat, protože jsem po nich dlouho nesáhla a říkala jsem si, že by to byla škoda, přeci jenom jsou moc fajn. 


Srdíčková tvářenka a rozjasňovač od Make-up Revolution jsou moc krásné, barevně i texturově mi sedí a jsou skvěle pigmentované. 


Jelikož bylo pořád vedro, tak jsem potřebovala nějakou lehčí s svěží vůni a nejvíce jsem si zamilovala toto zelené jablíčko od DKNY, které jsem si výhodně v srpnu koupila na Instagramu od mé kamarádky Janičky. 💗


Léto úplně volá po výrazných rtech a navíc když jsem nosila nude oči, tak to chtělo nějak oživit a proto jsem nejčastěji sahala po této výraznější rtěnce od Max Faxtoru, kterou mám také od Janičky. 


Rtěnka je to krémová, skvěle pigmentovaná a docela i slušně vydrží a barva mi prostě skvěle sedí a sklidila jsem na ni nejeden kompliment. 


Aby celé líčení drželo musí se zafixovat a k tomu mi slouží tento fixátor make-upu od Avonu z řady Mark, který je naprosto skvělý a mám ho již poněkolikáté. 


V tropických teplotách by to bez minerálního a osvěžujícího spreje vůbec nešlo a nejčastěji jsem sahala po tomto maličkatém Evianu, který se krásně vejde do kabelky. 


Tak moji milí, to byly moji srpnoví oblíbenci, bez kterých bych se asi jen stěží obešla. A co jste nejčastěji používali Vy?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...