čtvrtek 25. října 2018

Elizabet Arden - Green Tea Cucumber


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. Sice už není léto a nyní to bude o doslova a do písmene o letní vůni, ale je to moje dlouholetá stálice, kterou si kupuji pravidelně, ale poslední dobou né příliš často. Tuto jsem dostala dárkem k nákupu od mé oblíbené kamarádky Janičky z Brna. :-)


Vůně je to tuze příjemná, lehká, svěží, příjemná a taková dobře zapamatovatelná. Prostě je ideální na letní období. Příliš dlouho nevydrží, člověk se musí několikrát denně přestříkat, ale je ideální pro mladé slečny, protože není těžká, není drahá a je jí hodně. 



Osvěžující dámská toaletní voda Elizabeth Arden Green Tea Cucumber evokuje chladivou limonádu, která v parném dni osvěží vaše smysly. Tuto jedinečnou dámskou vůni si okamžitě zamilujete a stane se vaším nepostradatelným společníkem během léta!
Počátek jedinečné toaletní vody Elizabeth Arden Green Tea Cucumber se otevírá osvěžující okurkou a energickými citrusy, které vás překvapí svojí nebývalou šťavnatostí. Delikátní srdce vůně v sobě ukrývá sladký meloun, který se dokonale snoubí s hravou fialkou. Základ vůně je tvořený smyslným proskurníkem a opojným jantarem. Jedinečná kombinace pečlivě vybraných esencí vytváří velice příjemné aroma. Exkluzivní dámská vůně Green Tea Cucumber byla uvedena na trh v roce 2015.
Chladivá dámská toaletní voda Elizabeth Arden Green Tea Cucumber se ukrývá ve skleněném flakonu, který je zdobený motivy okurek a lístků zeleného čaje. Tato vůně vám poskytne dokonalé osvěžení kdykoliv a kdekoliv. Obklopte se jedinečnou aurou svěžesti a zapomeňte na starosti s jedinečnou toaletní vodou Green Tea Cucumber od Elizabeth Arden!

Složení



Hlava
citrusy, okurka


Srdce
fialka, meloun, zelený čaj


Základ
ambra


Druh vůně
aromatická, citrusová

 


A co Vy na tuto vůni říkáte? Také ji znáte tak dlouho, jako já?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...