pondělí 22. října 2018

Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover odličovač očí

 

AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze ODLIČOVAČE OČÍ značky ESTÉE LAUDER. 

Tento odličovač jsem již jednou měla, a vím, že byl stejný, ale je tomu již řadu let na zpět. 

Odličovač mám v menším balení, které jsem dostala v sadě dárkem při nákupu v Sephoře. 

Tento odličovač má 50 ml a plné balení o velikosti 100 ml se dá sehnat od 570 - 700 Kč v kamenných obchodech nebo na různých e-shopech. 

Odličovač sám o sobě má krásné luxusní balení, ale trochu mě štípe v očích, což mi vadí, ale je to asi jeho jediné negativum, protože jinak jsem s ním spokojená. Krásně mi odlíčí oční okolí, stíny, ma ke-up, korektor a dobře si poradí i s řasenkou. Udělá svou službu dobře až na to drobné štípání. 

Popis : Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover

Přípravek k odlíčení Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover vám zajistí perfektní a šetrné odstranění make-upu, a to i v oblasti očního okolí.
Vlastnosti:
  • důkladně odličuje všechny typy očního make-upu
  • hydratuje a zjemňuje pleť
  • zanechává pleť svěží
Jak používat:
Před použitím důkladně protřepejte. Naneste na kosmetický vatový tampon, přiložte na zavřené oči a nechte chvilku působit. Jemně a bez tření odstraňte make-up a další nečistoty.


Konzistence
tonikum


Typ pleti
pro všechny typy pleti






A co Vy, jaké přípravky od značky Estée Lauder máte rádi?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...