úterý 9. října 2018

Oblíbenci za měsíc září 2018


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních oblíbenců za měsíc září 2018. Léto nám uběhlo rychle a my jsme se zase vrátili do pracovního procesu nebo někteří z Vás do škol. 



Opět jsem moc ráda sahala po očních stínech Urban Decay z limitované edice Gwen Stefani, která je krásně složená. Nejvíce využiji světlé a neutrální odstíny. 



Na bronzování se nejvíce osvědčil tento produkt - tvářenko - bronzer od značky Sleek, který jsem dostala k nákupu od PLH.



Jasným favoritem ve výběru tvářenky byla tato Benefit Galifornia. 



Je to krásná, šťavnatá a plná tvářenka, která hází krásné odlesky, že jsem ani žádný rozjasňovač nepoužívala. 



Po nějaké době jsem se vrátila k tomuto ikonickému korektoru s houbičkou od značky Maybelline. Krásně sedne mému odstínu pleti a dobře zakryje nedokonalosti.



Nars make-up je výborný, skvělý a je mi moc líto, že už ho dopotřebovávám, ale mám ho dlouho a nastal jeho čas. 



Sheer Glow odstín Santa Fe mi neskutečně vyhovuje svojí texturou, výdrží, nanášením a hlavně barvou a odstínem. Ano není nejlevnější, ale při mé minimální spotřebě si mohu dovolit investovat do dražších kousků kosmetiky. 




Hned, jak jsem si tyto brýle bez dioptrií v HMku pořídila, tak jsem je začala hojně nosit a dostala jsem na ně hodně chvály. 


Prsten Bvlgari, který jsem si výhodně pořídila jsem snad nesundala z prstu. 



Je stylový, pro tuto značku typický, je masivní, výrazný a mě se opravdu moc  líbí, zvláště pak krásně podtrne a doplní světlejší outfity. 



Tak to jsou moji oblíbenci za toto září. 

Co jste nejčastěji používali Vy?? A co jste rádi nosili??




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

😍

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...