neděle 7. října 2018

BENEFIT They're Real! Prodlužující řasenka zvětšující objem



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Tuto řasenku jsem si pořídila v sadě Benefit, když jsem si kupovala tvářenku, nebo jste si ji mohli pořídit v srpnovém vydání časopisu Elle. 

Jedná se tedy o miniaturku, ale mě to vůbec nevadí, ba naopak mi to spíš vyhovuje, protože mi tak rychle nevyschne, ale mě obecně řasenky vydrží opravdu dlouho a nevysychají mi. Je to moje první zkušenost s řasenkou od této značky. 

Plné balení můžete sehnat v Sephoře a všude tam, kde se prodává značka Benefit a vyjde na 800 - 850 Kč. 

BENEFIT COSMETICS

They're Real!
Prodlužující řasenka zvětšující objem



Co o řasence uvádí Sehpora:

Větší, úžasnější a víc sexy řasy díky řasence zvětšující objem They're Real!

Pro jaký typ líčení?
Řasenka They're Real prodlužuje, odděluje, dodává objem a natáčí řasy pro úžasný pohled! 
Její speciální receptura nestéká, nedostává se do záhybů a nevysušuje se.

Jak používat?
Kulatá hlava kartáčku obaluje řasy u kořínku a tím zvětšuje jejich objem. 

Moje zkušenosti a hodnocení:


Mě řasenka velice vyhovuje, krásně mi řasy prodlouží, natočí, zahustí, je černo černá, vůbec se neobtiskává a jde krásně odlíčit, navíc má příjemně velký kartáček s dobrými štětičkami a na konci má takotou bambulku nebo takového ježečka, kterým se krásně dostanete třeba do koutku oka nebo je ideální pro nalíčení spodních řas. 

Já mám troufnu si říct docela pěkné přirozené řasy, takže velký problém s řasenkami nemívám, ale osvědčily se mi dražší řasenky, sice prvotní investice je mnohonásobně vyšší než ty z drogérky, ale vydrží mi třeba 5x déle a dělají mi krásný efekt. 


Za sebe tuto řasenku musím hodnotit JAKO VELICE POVEDENOU   a jsem ráda, že mám doma ještě jedno mini balení, které uchovávám v lednici. 

Řekněte sbohem umělým řasám! 


A co Vy říkáte na tuto řasenku Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...