neděle 25. listopadu 2018

Lancolm - La Bsolu Rouge


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, aneb mé zkušenosti a postřehy na Lancolm rtěnku, kterou jsem si před časem pořídila u nás v místní zcela zapadlé Teta drogérii za naprosto fantastickou cenu, tuším, že stála do 200 Kč. 



Rtěnku jsem kupovala s vědomím, že se mi moc líbí barva, která se bude hodit na podzim, také kvůli výhodné ceně a značce. 

Rtěnka je to skutečně hydratační, výživná, neleze do vrásek, krásně mi drží celé dopoledne, ovšem oběd či něco mastnějšího nedá, to jí pak musím poupravit. 



Má krásný obal, barva mi moc vyhovuje a myslím si, že mi i sedne a dostala jsem na ní již celou řadu komplimentů. 

Skutečně jsem velice mile překvapená její konzistencí, jak je příjemná a jak dobře drží na to, že se jedná o hydratační rtěnku. 



Jediné, co mi moc nevyhovuje je samotný tvar rtěnky, hůř se mi s ní manipuluje do koutků rtů, kde potřebuji preciznější manipulaci, ale to jí odpustím :-)

S kosmetikou Lancolm mám pramalou zkušenost a je to můj zatím třetí produkt z řady dekorativní kosmetiky. Co se týká parfémů a pečující kosmetiky, tak to mám ozkoušeno vícero produktů, které mohu jen a jen doporučit a pochválit. 



Barva skvělá, vínová, krásně plná, sytá, dobře nanáší a rtech zanechá komfortní a příjemný finiš. 

Neleze do vrásek a prostě a jednoduše mi velice vyhovuje a jsem z ní doslova nadšená. 



Né zcela vydařené foto na mých rtech, za což se omlouvám. 



A jaké podzimní barvičky nosíte Vy rádi??




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...