neděle 11. listopadu 2018

Recenze produktů značky Clinique


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní recenze. Kosmetiku značky Clinique jsem již chtěla vyzkoušet nějakou tu dobu. Nic z pečující kosmetiky jsem zatím v plném balení neměla. 

Nejprve jsem si koupila relativně nový nebo spíš inovovaný pleťový krém Moisture Surge 72-hour a poté jsem si k tomu dokoupila pleťový čistič. 



Tento gelový krém je všemi milovaný a je také velice známý. Krém sám o sobě je velice lehký, příjemný, jemně krásně voní, skvěle se roztírá, dobře hydratuje a pokožku zanechá krásně vláčnou, jemnou a skutečně sametovou. 



Pleti dodá potřebnou hydrataci, přitom jí nijak nezatíží ani nezmastí. Hodí se jak na noc tak i na den a je dobrým podkladem pod make-up. 

S krémem jsem skutečně velice spokojená, hlavně pro jeho dobrou hydrataci a krásný sametový pocit na pleti. Jen ta cena, plné balení 50 ml mě v kamenném obchodě vyšlo na cca 850 Kč. 



Mycí gely na čištění pleti mám velice ráda a řekla jsem si, že bych ke krému mohla přidat i čistič. 



Pořídila jsem si proto gelový čistič Clinique Liquid Facial Soap oily skin formula, který je určení na čištění pleti pro jemné a šetrné odlíčení. 
Produkt jsem pořizovala na Vinted - zcela nový za krásných 400 Kč. 


 

Gel má čirou konzistenci, krásně pění, jemně mýdlově voní, nevysušuje, dobře se mi s ním pracuje, krásně moji pleť vyčistí, nevysušuje, ale zbaví jí nečistot a i make-upu. 



Oba tyto produkty mohu za sebe vřele doporučit. 
Rozhodně se k ním chci ještě někdy v budoucnu vrátit. 

Asi víc mi vyhovuje samotný gelový krém, ale čistič je také moc prima. 



A jaké produkty od značky Clinique máte rádi Vy?

Přeji Vám krásné a pohodové dny. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...