pátek 9. listopadu 2018

Nákupy ... za říjen 2018



AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních nákupů za měsíc říjen 2018. 

Začneme hezky polehoučku a pomaloučku. 


 

Pořídila jsem si dva bylinkové čaje a kávu pro manžela, prý mají slušnou kávu v Tchibu - poměr cena kvalita, tak jí tam kupujeme. 






Začíná období pálení svíček, vosků a všeho možného, proto jsem se přichystala i do práce. V Tescu mají super levné svíčky značky FF.


Ubrousky jsou nejenom pěkné, ale také praktické a opět v Tescu je měly v akci. 


Džbán na vodu jsme potřebovali. 



Opět jsem nakupovala na Vinted. Svetřík značky Gant za krásných 350 Kč je moc pěkný, příjemný materiál, ale velikost M je mi prostě velká. 


Neodolala jsem tomuto krásnému podzimnímu kabátku ve velikosti S, sice neznámé značky, ale za super cenu 650 Kč. 


Kabátek je velice příjemný, lehký, bez známek nošení a je moc šik. 


A moje kamarádka Janička z Brna na svém Instagramu prodávala tuto báječnou vůni Calvin Klein In2U za bezkonkurenční cenu a zrovna jsem si ji byla očichat v parfumérii. Samozřejmě mi k nákupu přidala i dáreček v podobě plátýnkové masky značky Marionnaud.



Zavítala jsem na menší nákupy do OC Quadrium. Kupovala jsem dárky pro kamarády. 


Kamarádka mi darovala minerální pudr Mary Kay, který jsem kdysi dlouho používala a byla jsem s ním ohromně spokojená, tak jsem jí zase na oplátku pořídila masky na chodidla, na černé tečky a odličovací tamponky Sephora. 


Pro kolegu čaje a nějakou tu čokoládu. 


Jelikož máme v práci všichni rádi kávu, tak místo "pressovače" jsem pořídila tento French press s dobrou kávou Tchibo.  Oboje mě vyšlo na krásných 652 Kč. 


A s dárky pro kamarády se doslova roztrhl pytel....přáníčka, Bio deodorant a manžetové knoflíčky :-)


 

Když jsem v pátek 5. října jela volit, tak jsem se podívala do místního krámku ze Zdravým obouváním okolo kterého jezdím denně nejméně 12 let. Sice jsem hledala nějaké pěkné a hlavně funkční - čili teplé zimní boty, ale odnesla jsem si pantofle - zdravotní, které nejspíš podaruji mamince. 


Tuto značku sice neznám, ale vím, že moje maminka jiné, než zdravotní boty nenosí. 
Pantofle vyšly na 899 Kč. 


A v Levných knihách už prodávají diáře, kalendáře na rok 2019, tak jsem hned dva pro sebe a kolegu vzala do práce. 



Tak to byly moje nákupy za říjen 2018. 

A co jste si pořídili Vy??


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.




1 komentář:

  1. Tak ono hodně sejde totiž na tom, jak to všechno chceš koncipovat a jak chceš nakupovat levně... Někdo to dělá přes různé slevové portály a někdo to třeba zase dělá tak, že se potlouká po těch webech a ty slevy vyloženě hledá nebo loví... Já si myslím, že je fajn kombinace obojího, teda no:)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...