úterý 6. listopadu 2018

Recenze tvářenek - Nars, Too Faced



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze dvou tvářenek, které jsem si pořídila dá se říci nedávno na Vinted. Obě jsou skvělé, moc mi vyhovují a všemi deseti je mohu doporučit, jako i obchod Vinted, kde mám jen samé dobré zkušenosti. 



Nars má naprosto fantastické tvářenky, make-upy a i jiné produkty, sama některé doma mám. 

Tato tvářenka v odstínu Soulshine je naprosto parádní, moc dobře jí znám a mám ji ozkoušenou od mé neteře, takže jsem při nákupu věděla do čeho jdu. 



Je obrovská, má neuvěřitelných 12g, takže jí budu mít opravdu roky, než se mi ji podaří vypotřebovat. 
Má krásné barvy, růžovou, trochu dohněda a tmavší odstín, dá se krásně namíchat a na tvářích jen září. Navíc pigmentace je přímo fantastická, takže s ní musíte opatrně. 



Od Too Faced mám také nějaké produkty, ale srdíčkovou tvářenku jsem si vždy přála, dokonce jsem si pořídila jednu od Make-up Revolutiun, kterou jsem dlouhou dobu požívala, ale nakonec jsem jí prodala. 



Too Faced prostě obaly umí, je to skvost sám o sobě. Trochu mě ale odrazovala cena. Tvářenku jsem si ozkoušela u své kamarádky a rozhodla se, že do ní půjdu. Opět jsem si jí objednala z Vinted. 



Tvářenka má skvělou pigmentaci, obsahuje drobný šín, což mě nevadí, dá to alespoň mojí bledé pleti trochu šťávy. Je krásně barevná, opět si vyberete ze tří odstínů a dá se použít krásně i jako slabší nebo méně intenzivnější rozjasnění. 

Tvářenka je v odstínu Peach beach. 



Tyto dvě tvářenky pravidelně střídám a používám je velice ráda. 

Rozhodně je obě mohu vřele doporučit. 



A co Vy a značky Nars a Too Faced?

Jaké produkty máte rádi?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....