pondělí 10. prosince 2018

Alverde - pravý kokos ukrytý ve sprchovém gelu


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního krátkého článku u dnešní recenze. 
Musím říct, že já nejsem příliš velký milovník přírodní nebo Bio kosmetiky, ale značka DM Alverde je velice dostupná, tak si čas od času něco pořídím, ale je toho skutečně pramálo, co jsem zatím vyzkoušela. 

Na doporučení recenzí jsem si pořídila Alverde kokosový sprchový gel, který měl být z limitované edice, ale jak tak koukám, tak se jedná o stálou nabídku, za což jsem ráda. 
Kokos mám velice ráda a na zimu asi nejraději. 


Jedná se o sprchový gel se smyslným mixem kokosového oleje a extraktem z mučenky, měl by čistit pokožku a neměl by vysoušet. 

Sprchový gel má jednak velice pěkné balení, naprosto nádhernou a nepopsatelně originální a přírodní - autentickou vůni pravého kokosu. 
Když jsem si k němu prvně přivoněla a umyla se jím, tak jsem doslova a do písmene měla pocit, jako bych právě rozdělala kokosový ořech. Tu vůni si pamatuji z Vánoc a nebo z dovolené, tak silná vůně to je, že ve mně evokovala tyto vzpomínky a pocity. 


Konzistence je taková normální, není ani hustá, ani tekutá, je příjemná a prima. Dobře myje, na můj vkus méně pění, ale to jsem schopna odpustit. 

Z té fantastické a originální vůně jsem dočista paf. 

Sice už jsem nějaké Alverde sprchové gely měla, ale tento předčil veškerá moje očekávání. 

Poměr cena kvalita je naprosto fantastická. :-)



A jaké produkty značky Alverde mi můžete doporučit Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...