středa 19. prosince 2018

Alverde - vlasové duo s třtinovým cukrem


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze vlasové kosmetiky značky Alverde. Před časem jsem si toto duo objednala na e-shopu DM drogérie a řekla si prostě, že je na čase jejich značku Alverde více prozkoumat. 



Jedná se tedy o řadu se třtinovým cukrem, pro poškozené a namáhané vlasy. 

Šampon i kondicioner příjemně jemně voní, mají fajn konzistenci, ale po kondicioneru mi neskutečně moc zůstávají mastné vlasy, tak, že to vypadá, jako bych použila nějaký vlasový olejíček přímo ke kořínkům...no prostě hrůza. Nejprve jsem si myslela, že je to mým nedostatečným oplachováním, ale při opakovaném použití a dávala jsem si zvlášť pozor na vymývání kondicioneru, vždy se situace a mastnota, která je pro mě naprosto nežádoucí a nepřijatelná opakovala. 




Šampon budu používat dál, vyzkoušela jsem ho s jiným produktem na vlasy a žádná mastnota se neobjevila. Nevím, ale touto mou zkušeností mě příliš Alverde vlasová kosmetika nepřesvědčila svou kvalitou a asi nemám příliš potřebu si další produkty pořídit. 

A jaké máte zkušenosti Vy s vlasovou kosmetikou této značky?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....