sobota 29. prosince 2018

Spotřebováno za listopad 2018


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u listopadových spotřebovanců roku 2018. Inu hned se na to vrhneme. 



  • Tato vlasová dvojice mi velice vyhovovala, ALPECIN šampon je výborný, skutečně vlasy rychleji rostou a k tomu mi bohatě stačil obyčejný kondicioner na rozčesání vlasů. MOHU VŘELE DOPORUČIT TYTO DVA PRODUKTY. 




  • Značku Loccitane mám velice ráda a ani jinak tomu nebude u těchto dvou vlasových přípravků, sice se jedná o miniaturky, ale miniaturek jsem vyzkoušela celkem šest. Šampon i kondicioner s bohatými esenciálními oleji vlasy krásně vyživí, zjemní a dodá jim potřebný lesk. SKUTEČNĚ VELICE DOBRÉ PRODUKTY - pořídím znovu. 




  • Tělové krémy značky Victorias Secret mám velice ráda, krásně voní, skvěle hydratují a nemohu hodnotit jinak než SUPER PRODUKT.
  • Dermacol sprchové gely řady Aroma Ritual jsou super, tento nový s vůní zeleného čaje a opuncie byl takový průměrný. SPÍŠ SI HO ZNOVU NEPOŘÍDÍM.




  • Pleťový peeling značky Yves Rocher byl moc fajn, krémový, dobře čistil a svoji službu zastal pěkně - VŘELE MOHU DOPORUČIT. 
  • Balea krém na ruce v pěkném retro balení byl prima, asi jeden z nejlepších krémů na ruce, co Bale umí, POVEDENÝ KRÉM. 
  • Zoella tělový peeling byl naprosto parádní, jednak byl neskutečně krásně hutný, tělo dobře opeelingoval, krásně hydratoval pokožku díky svému obsahu olejů a naprosto parádně voněl. JEDNOZNAČNĚ POŘÍDÍM ZNOVU. 




  • Old Spice - deodorant mého muže, který si kupuje stále dokola a je s ním spokojen. 
  • Krásné vůně - toto byla napodobenina Chanel Gabriele a byla to příjemná vůně A MOHU JI S KLIDNÝM SVĚDOMÍM DOPORUČIT. 
  • Balea - antibakteriální gel - prima produkt. 
  • Yves Rocher balzámky na rty prostě umí, mám již několikáté balení, kupuji stále dokola a JEN A JEN DOPORUČUJI. 




Ginger Shot - imunitní nápoj plný zázvoru, citronové šťávy a kajenského pepře z domácí výroby mojí oblíbené kavárny U Anděla. :-) doslova je to závislost....

Mixitka - tuto tyčinku jsem si oblíbila a moc mi vyhovuje, jako rychlá svačinka, která je vždy po ruce. 



Vincentka jako minerálka a po čase jsem si opět koupila Jumex. 



U pitného režimu ještě zůstanu, bez čajů by to nebylo ono, nejraději piji bylinkové, zelené či zázvorové či jiné čaje. 


 

Domácnost s sebou také přináší své spotřebované produkty: čistič dřezů Denk mit, Softlan - aviváž a granulky pro naší Izinku - vše je z Německa a kupujeme opakovaně a moc nám to vyhovuje. 



A jako již tradičně spotřebovance končí vosk YC, tento byl s vůní Cuban Mojito a byl příjemný, ale asi bych si ho znovu nepořídila. 


A tak to byly moji milí listopadoví spotřebovanci.

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...