čtvrtek 3. ledna 2019

Black magic detox & pore purifying peel-off mask ČERNÁ SLUPOVACÍ MASKA






AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze pleťové masky značky Dermacol. Já nevím, jak to dělám, ale mě naše tradiční kosmetika Dermacol prostě nesedne. Mám velice ráda jejich sprchové gely Aroma ritual, ale jejich dekorativní kosmetiku, pečující moje pleť prostě nesnese. 

V Quadiu v prodejně Dermacol jsem si pořídila tuto relativně novinkovou pleťovou masku s aktivním černým uhlím za 159 Kč, říkala jsem si, že bude fajn jí vyzkoušet a mít další srovnání této ingredience. 



Maska je to slupovací, což je forma masek, kterou já zrovna moc nemusím, ale řekla jsem si, že jí prostě vyzkouším. 
Konzistence je dosti hustá, ale dobře se nanáší, ale to je za mě asi její jediné pozitivum. 

Maska mě neskutečně dráždila v okolí očí, docela pomalu zasychala, ale doslova "porod" nastal při její sundavání. 



Maska drží na obličeji jak přibitá, nejde defacto sundat, její odstraňování je nepříjemné, bolestivé, pleť po ní mi zůstala začervenalá, místy podrážděná, ale dost mi vadil samotný proces sundavání. Měla jsem pocit, že si s maskou sundám i můj obličej :-(. 

Za mě tuto masku JEDNOZNAČNĚ NEDOPORUČUJI. 

Možná, že pro extra mastnou, odolnou, pánskou pokožku bude vyhovující, ale myslím si, že páni by takovou nepříjemnost, která je sundaváním masky spojená nevydrželi :-). 

Navíc maska obsahuje alkohol, čímž dost pokožku vysušuje. 



Popis produktu:



Black magic detox & pore purifying peel-off mask

ČERNÁ SLUPOVACÍ MASKA
BENEFITY

    S aktivním uhlím a Aloe Vera

POPIS

Černá slupovací maska s aktivním uhlím a aloe vera čistí a detoxikuje pleť. Maska je ideální na T-zónu, zbavuje ji černých teček a mastnoty. Odstraňuje odumřelé kožní buňky. 
Typ pokožky: Pro smíšenou pleťPOUŽITÍ
Aplikujte v rovnoměrné vrstvě na vyčištěnou pleť. Vyhněte se oblasti očí, obočí a okolo úst. Nechte působit 15-20 minut do zaschnutí a poté sloupněte. Používejte 2-3x týdně.

VÝSLEDEK

Čistá a zdravě prokrvená pleť.

SLOŽENÍ

AQUA, ALCOHOL DENAT., POLYVINYL ALCOHOL, CI 77499, SODIUM POLYSTYRENE SULFONATE, CHARCOAL POWDER, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM



A jaké máte zkušenosti Vy s pleťovou kosmetikou značky Dermacol?
Vyhovuje Vám? 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...